Γαλλίδα έξω από το σπίτι
Φωτογραφία: Splash/Ideal Image
BEAUTY TIPS

3 κινήσεις ομορφιάς των Γαλλίδων στην καραντίνα -Αλλάζει η διάθεσή τους


Μαλλιά φυσικά, λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, βλεφαρίδες χωρίς να είναι υπερβολικά βαμμένες με μάσκαρα, φακίδες στη μύτη αλλά και στα μήλα, οι οποίες δεν κρύβονται με foundation ή concealer: αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά μίας σύγχρονης Γαλλίδας

Στην καραντίνα, διάσημες Γαλλίδες -με επιδραστική παρουσία στα social media- μοιράζονται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο σπίτι κι έτσι, μας μυούν στον κόσμο της ευχάριστης και ζηλευτής απλότητάς τους. Η φυσική λάμψη που εκπέμπεται από το beauty look τους έχει τα δικά της μυστικά.

3 beauty συνήθειές τους, τούς φτιάχνουν την διάθεση και συμβάλλουν στην υπέροχη εικόνα τους. 

H σημασία του αρώματος

Oι Γαλλίδες φορούν κάθε στιγμή της ημέρας το άρωμά τους. Είναι βασικό χαρακτηριστικό της εμφάνισης τους και φτιάχνει την διάθεσή τους. Δεν είναι υπέροχο να μυρίζουν όμορφα τα ρούχα, τα μαλλιά, το δέρμα σου; Κι, όμως, κάτι τόσο απλό μπορεί να προσθέσει μία ευχάριστη νότα στην μονότονη καθημερινότητά σου.

Δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα του προσώπου τους -Δεν το αγγίζουν

Δεν αγγίζουν το πρόσωπό τους κατά τη διάρκεια της ημέρας αν τα χέρια τους δεν είναι καθαρά. Μια σταθερή συνήθεια των Γαλλίδων που σίγουρα δεν προέκυψε λόγω κορωνοϊού. Ο λόγος είναι απλός: οι ίδιες δε θέλουν να μεταφέρουν μικρόβια και ρύπους της πόλης τους, από τα χέρια στο πρόσωπό τους. Τώρα με την καραντίνα και δεδομένου ότι έχουμε χρόνο να περιποιηθούμε το πρόσωπό μας, δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε τα χέρια στο πρόσωπό μας και να αφαιρούμε ό,τι έχουμε εφαρμόσει ή ακόμα και να μεταφέρουμε μικρόβια -άλλωστε υπάρχουν παντού, ακόμα και στο χώρο του σπιτιού μας.

Ανεπιτήδευτο hairlook με σπαστά μαλλιά; Πείτε όχι στο καθημερινό βούρτσισμα, όπως οι Γαλλίδες

Αυτά τα ζηλευτά, φυσικά, σπαστά μαλλιά των Γαλλίδων δεν προκύπτουν από κάποιο εργαλείο ή προϊόν styling. Είναι πολύ απλό το τιπ τους: δεν χρησιμοποιούν βούρτσα!

Οι ίδιες χτενίζονται μόνο αν τα μαλλιά τους είναι πολύ ανακατεμένα και αυτό το κάνουν πριν τα λούσουν. Αφού λουστούν, τα αφήνουν να στεγνώσουν φυσικά και έτσι αποκτούν αυτόν τον φυσικό κυματισμό.

SHARE