στιλάτη γυναίκα στην εβδομάδα μόδας

Στα hair trends της επόμενης σεζόν πρωταγωνιστεί η φυσικότητα

Είμαστε μία ανάσα πριν την επιστροφή στο γραφείο και στην καθημερινή ρουτίνα, όμως τα trends της επόμενης σεζόν στη μόδα και την ομορφιά ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Με τη νέα σεζόν να απέχει λίγες μέρες μακριά, έχουμε τη διάθεση για ανανέωση, να προσαρμόσουμε τις νέες τάσεις στο στιλ μας και να υιοθετήσουμε ό,τι μας ταιριάζει.

Η πρώτη πρόκληση της επιστροφής είναι τα μαλλιά μας. Το ραντεβού με τον κομμωτή μας είναι συνήθως το πρώτο τηλέφωνο που κάνουμε αφού γυρίσουμε από τις διακοπές. Είτε θέλουμε να αλλάξουμε εντελώς το μήκος, το χρώμα τους ή αναζητάμε μία μικρή αλλαγή -να καθαρίσουμε τις άκρες και να προσφέρουμε ένα boost ενυδάτωσης για να δείχνουν πιο υγιή και λαμπερά.

Στα trends της επόμενης σεζόν βλέπουμε τα αξεσουάρ να πρωταγωνιστούν. Διάσημοι hair stylists που επιμελούνται τα μαλλιά διάσημων top models, όπως Gigi Hadid, Sydney Sweeny και Lucy Hale, τονίζουν ότι τα μαλλιά μας για το φθινόπωρο αλλά και το χειμώνα που έρχεται, τα θέλουμε «εξαιρετικά απλά».

Ό,τι περίτεχνο, τρομερά εντυπωσιακό, στιλιζαρισμένο, στημένο ανήκει στο παρελθόν. Τα μαλλιά μας θέλουμε να έχουν τη φυσική τους κίνηση. Τα χτενίσματα δεν είναι επιτηδευμένα, είναι σε χαλαρό στιλ, ενώ τα αξεσουάρ παραμένουν και προσθέτουν λάμψη και στιλ σε όποια εμφάνιση απαιτεί το κάτι παραπάνω.

Headbands

Τα headbands ήρθαν για να μείνουν και νομίζω είναι μία λύση που βολεύει όλες τις γυναίκες, ιδιαίτερα εκείνες που δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με την περιποίηση και το styling των μαλλιών. Με ένα dry shampoo, τη δεύτερη και την τρίτη ημέρα μετά το λούσιμο, θα επαναφέρετε τη λάμψη που χρειάζονται τα μαλλιά σας, προσθέτοντας και όγκο, ενώ το headband δίνει την απαραίτητη νότα κομψότητας.

Baby Clips

Με έμπνευση από τα 90s και τα 70s, τα baby clips επιστρέφουν και μπαίνουν δεξιά και αριστερά στα μαλλιά, ιδανικά με αυστηρή χωρίστρα στη μέση. Όσο για το χτένισμα, ταιριάζουν εξίσου σε ίσια μαλλιά, αλλά και σε χαλαρούς ή πιο επιτηδευμένους κυματισμούς.

Μαλλιά φυσικά

Η πανδημία και το lockdown άφησαν το στίγμα τους. Καθώς στο σπίτι δεν είχαμε τη διάθεση -αλλά και λόγο- να ασχοληθούμε με τα μαλλιά μας, να δώσουμε την κατάλληλη υφή και να δημιουργήσουμε το ιδανικό hairstyle, η φυσικότητα έγινε το νέο must -που μας αρέσει πολύ. Αφήστε τα μαλλιά σας φυσικά και αναδείξτε τον όγκο και την υφή τους.

Bubble Braids

Οι πλεξίδες δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και αυτή τη σεζόν επιστρέφουν στην πιο απλή εκδοχή τους. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι πολλά λαστιχάκια, τα οποία τοποθετείτε σε ίσες αποστάσεις μεταξύ τους και δημιουργείτε το απόλυτο girly look.