Χάιλι Μπίμπερ

Η Χάιλι Μπίμπερ έχει το πιο εντυπωσιακό δέρμα στο Instagram -Ποια είναι τα beauty μυστικά της;

Οι συμβουλές της Χάιλι Μπίμπερ για υγιές δέρμα μπορούν να εφαρμοστούν όλο το χρόνο.

Έχετε δει ποτέ το δέρμα σας να λάμπει τόσο, όσο αυτό της Χάιλι Μπίμπερ; Αυτήν την ερώτηση έκανα στον εαυτό μου, όταν πρόσφατα είδα ένα instagram story, στο οποίο το μοντέλο ποζάρει με το πρόσωπο στραμμένο στον ήλιο και αυτό που ξεχώρισα αμέσως είναι το απίστευτο, λαμπερό δέρμα της. Όμως αυτό το χαρακτηριστικό της επιδερμίδας της, είναι κάτι που παρατηρώ σχεδόν σε κάθε της ανάρτηση.

«Γυαλιστερό δέρμα και χείλη σε berry απόχρωση αποτυπώνουν το Φθινόπωρο» είχε γράψει σε παλιότερη ανάρτησή της, δείχνοντας τη δική της άποψη για την τάση της εποχής. Η αλήθεια είναι ότι εδώ πρέπει να συμπληρώσουμε ότι, το δέρμα που ακτινοβολεί από υγεία είναι κάτι που επιδιώκουμε και θέλουμε όλο το χρόνο και όχι μόνο για το φθινόπωρο.

Η Μπίμπερ συχνά τονίζει τη σημασία του να πίνουμε πολύ νερό μέσα στην ημέρα, ενώ λατρεύει τη μάσκα στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Προτιμάει πιο «σκληρά» και δραστικά συστατικά στα skincare προϊόντα που εφαρμόζει, όπως πεπτίδια και νιασιναμίδη, τα οποία, όπως έχει αποκαλύψει, διατηρούν το δέρμα της υγιές και λαμπερό.

Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τονίσει την αναγκαιότητα της SPF προστασίας, όλο το χρόνο, ενώ συμβουλεύει πάντα να δίνουμε προσοχή σε ό,τι εφαρμόζουμε στο σώμα μας.

Συνδυάζοντας το λαμπερό δέρμα της με κομψά updos -à la Sarah Jessica Parker- ή φυσικά, σπαστά μαλλιά στα περισσότερα insta uploads, η Μπίμπερ είναι πραγματικά η επιτομή του coolness ενός off duty μοντέλου.