στιλάτη γυναίκα

Tinted serum: Το προϊόν που χαρίζει φυσική κάλυψη και λάμψη θα σε κάνει να ξεχάσεις το foundation

Διανύουμε την εποχή που η φυσικότητα πρωταγωνιστεί στο κομμάτι της ομορφιάς.

Έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει βαρύ μακιγιάζ, βαριά βάση που υπερκαλύπτει και την παραμικρή ατέλεια και που πολλές φορές αλλοιώνει ακόμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Στόχος η ενυδάτωση, το λαμπερό, υγιές πρόσωπο, στο οποίο γράφει εξαιρετικά οποιοδήποτε makeup look, από το πιο απαλό, μέχρι το πιο έντονο τύπου smokey.

Τα foundations δε λείπουν από το νεσεσέρ μας. Σαφώς και υπάρχουν, απλά τα χειριζόμαστε διαφορετικά. Θέλουμε μικρότερες ποσότητες από αυτά, ενώ τα δουλεύουμε καλά στο πρόσωπό μας για να έχουμε φυσικό αποτέλεσμα βάσης.

Επιπλέον, υπάρχουν νέες προσθήκες. Ανάλαφρα foundations, tinted moisturisers που προσφέρουν ομοιόμορφη επιδερμίδα, ενώ παράλληλα ενυδατώνουν και κάνουν λαμπερό το πρόσωπο.

Τι είναι το tinted serum;

Ο ορός με χρώμα ή αλλιώς tinted serum είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: ένας ορός- serum προσώπου με υψηλή χρωστική ουσία που προσφέρει διακριτική κάλυψη, όπως ένα απαλό προϊόν βάσης μακιγιάζ. Επειδή είναι ορός, παράλληλα αποτελεί και προϊόν περιποίησης δέρματος, κάτι που σημαίνει ότι σας καλύπτει στο κομμάτι της ενυδάτωσης, ενισχύοντας τη λάμψη του δέρματος και βελτιώνοντας την υφή του.

Ποια η διαφορά του από ένα tinted moisturiser;

Τα tinted serum προσφέρουν φυσική κάλυψη και το αποτέλεσμα είναι πολύ απαλό, αλλά δεν καλύπτουν όπως ένα foundation. Από την άλλη, το tinted moisturiser είναι προϊόν μακιγιάζ με συστατικά που επίσης συμβάλλουν στην περιποίηση του δέρματος, ωστόσο σε αυτήν την περίπτωση έχουμε μεσαία έως πλήρη κάλυψη στο μακιγιάζ.

Με άλλα λόγια ένα tinted moisturiser είναι αρκετά πιο βαρύ από ένα tinted serum, σε επίπεδο κάλυψης.

Ακολουθούν τα 5 δικά μας αγαπημένα tinted serum που σας προτείνουμε να δοκιμάσετε:

NYXILIAJane IridaleRose INCL'Oreal Paris

Extra Tip: Λόγω των ενυδατικών συστατικών, αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε tinted serum μπορείτε να παρακάμψετε την εφαρμογή πρωινής ενυδατικής κρέμας.