Τζένιφερ Άνιστον
Φωτογραφία: Courtesy of LolaVie
DO IT LIKE JENNIFER

Η Jennifer Aniston ακολουθεί το πιο εύκολο tip για σφριγηλή επιδερμίδα


Η Rachel Green είναι η απόλυτη fashionista της δεκαετίας του '90 και η κληρονομιά της συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. 

Η διάσημη star, Jennifer Aniston, φημίζεται για τις διατροφικές της συνήθειες, τα λαμπερά μαλλιά της και το φιλαριστό κούρεμα της, αλλά και τα μυστικά ομορφιάς που ακολουθεί και διατηρεί λαμπερή την επιδερμίδα της. Ένα από αυτά είναι και το facial icing, ένα skincare trend το οποίο βλέπουμε να πρωταγωνιστεί και στο TikTok.

Όπως διαβάζουμε στα tabloids, η Jennifer έχει συγκεκριμένες αγαπημένες skincare συνήθειες. Ποιες είναι αυτές;

  1. Πιστεύει ότι το να παραμένει σε φόρμα και να πίνει πολύ νερό δίνει στο δέρμα της μια φυσική λάμψη.
  2. Της αρέσει να κάνει steam για τους πόρους της επιδερμίδας της και μάλιστα κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Μετά από αυτό πλένει πάντα το πρόσωπο της και χρησιμοποιεί toner και ενυδατική λοσιόν.
  3. Επίσης της αρέσει να βυθίζει το πρόσωπό της σε παγωμένο νερό όπου οι πάγοι ουσιαστικά βοηθούν στη μείωση των πόρων και του πρηξίματος γύρω από τα μάτια της. 

Το facial icing είναι κάτι που υπάρχει εδώ και καιρό. Όπως αναφέρει η ίδια, η Jennifer Aniston, στη Vogue, δείχνει υπέροχη όταν ξυπνά νωρίς το πρωί επειδή χρησιμοποιεί μάσκες ματιών και Cyro-Sticks (ράβδοι από ανοξείδωτο χάλυβα που βρίσκονται στο ψυγείο και χρησιμοποιούνται για τη μείωση του πρηξίματος και της ερυθρότητας του δέρματος). Επιπλέον λατρεύει το facial icing, καθώς βοηθά το δέρμα της να αναζωογονείται και να παραμένει λαμπερό και πάνω από όλα σφριγηλό.

“Ένα άλλο καλό που μου έμαθε ο facialist μου είναι να πάρω ένα μπολ με παγωμένο νερό και να πιτσιλίσω το πρόσωπό μου 25 φορές”, προσθέτει η Aniston στη Vogue. “Είναι ένα παλιό κόλπο που συνήθιζε να κάνει η Joan Crawford – απλώς ξυπνάει το δέρμα σου”.

Πώς να ακολουθήσετε το skincare tip της Jennifer Aniston;

Ο πάγος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε το πρήξιμο του δέρματος. Αν δεν αντέχετε να βυθίσετε το πρόσωπο σας, για ελάχιστα δευτερόλεπτα σε νερό με πάγο, πάρε ένα παγάκι στο χέρι και ξεκινήστε από το κέντρο του προσώπου σας και τραβήξτε προς τα κάτω στη βάση του αυτιού και μετά στη βάση του λαιμού. Κάνετε κυκλικές κινήσεις για περίπου δύο λεπτά ή και λιγότερο και επαναλάβετε μέσα στην εβδομάδα ή όποτε αισθάνεστε το δέρμα σας πρησμένο.

SHARE