μοντέλα στα παρασκήνια επίδειξης μόδας
Η νέα τάση/ Φωτογραφία: Shutterstock
DEPUFF

Πώς να μειώσετε το πρήξιμο στα μάτια -Απλά tips για ξεκούραστο βλέμμα


Τα μάτια αποτελούν μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του ανθρώπινου σώματος. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο σημείο το δέρμα είναι πολύ λεπτό.

Η γενετική, η κατακράτηση υγρών, οι αλλεργίες, η έκθεση στον ήλιο, η έλλειψη ύπνου και η κακή διατροφή, είναι οι πιο βασικοί λόγοι που ίσως εμφανίσουμε πρήξιμο στα μάτια.

Ποιος είναι λοιπόν ο καλύτερος τρόπος για να ελαττώσουμε το πρήξιμο και να απαλλαγούμε από τις σακούλες κάτω από τα μάτια μια για πάντα;

Παγωμένα Κουτάλια

Αν δεν έχετε στη διάθεση σας κάποιο beauty gadget το κουτάλι λειτουργεί εξαιρετικά. Αφήστε δύο καθαρά κουταλάκια του γλυκού στην κατάψυξή σας και τα πρωινά που είναι πρησμένα τα μάτια, απλά πιέστε τα στα μάτια σας για λίγα λεπτά. Αυτό θα βοηθήσει στη συστολή των αγγείων και στη μείωση της φλεγμονής στην περιοχή.

Χρησιμοποιήστε Eye Gels με καφεΐνη

Η καφεΐνη έχει γίνει επίσης πρωταγωνιστής στα προϊόντα περιποίησης δέρματος. Τα τζελ ματιών με ενεργά συστατικά όπως η καφεΐνη, η γλυκόριζα και άλλα αντιοξειδωτικά είναι χρήσιμα. Ειδικά αν ψύχονται πριν την εφαρμογή. Δοκιμάστε να καταψύξετε τα αγαπημένα σας τζελ με έγχυση καφεΐνης όλη τη νύχτα και μετά εφαρμόστε τα το πρωί ενώ πίνετε τον καφέ σας.

Ενυδατωθείτε

Είναι ζωτικής σημασίας να παραμείνετε ενυδατωμένοι για πολλούς λόγους, ένας αυτούς είναι να απομακρύνετε το πρήξιμο. Όταν είστε αφυδατωμένοι, το σώμα σας προσπαθεί να κρατήσει όλα τα υγρά που μπορεί, κάτι που συνήθως συμβάλλει στο πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Μελέτες έχουν δείξει ότι η ιδανική πρόσληψη νερού είναι 3000 mL για άνδρες και 2200 mL για γυναίκες.

Επενδύστε στην κατάλληλη κρέμα ματιών και χρησιμοποιήστε την με συνέπεια

Όταν αγοράζετε θεραπείες για την περιοχή κάτω από τα μάτια, ψάξτε για μια καλή ενυδατική κρέμα ματιών με συστατικά όπως πράσινο τσάι, καφεΐνη, νιασιναμίδη, πεπτίδια και άλλα αντιοξειδωτικά, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της φλεγμονής και στη συστολή των αιμοφόρων αγγείων για τη μείωση του πρηξίματος.

La Prairie Skin Caviar Luce Eye Cream
Sisley Sisley
La Mer The Eye Balm Intense
SHARE