γυναίκα με κραγιόν και ζακέτα
Φωτογραφία: Instagram/@camillepidoux
LIP LINER LIKE A PRO

Tips για να εφαρμόσεις σαν επαγγελματίας makeup artist το lip liner


Ένας βασικός λόγος που κάποιοι αποφεύγουν την αγορά lip liner, είναι ότι δε γνωρίζουν πώς να το εφαρμόσουν.

Το 2023, τα φυσικά, τονισμένα χείλη είναι top trend, ενώ η αίγλη των 90’s, με το lip liner να είναι ελαφρώς πιο τονισμένο από το κραγιόν, έχει επανέλθει.

Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε το κατάλληλο lip liner. Πώς θα γίνει αυτό; Εντοπίζετε το αγαπημένο σας nude και επιλέγετε ένα μολύβι χειλιών, το οποίο είναι ένα με δύο τόνους ελαφρώς πιο σκούρο (αν το σβήσετε, ακόμα και με το δάχτυλό σας, το χρώμα θα είναι πιο ανοιχτό).

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα ανακαλύψετε tips πώς να εφαρμόσετε το lip liner σαν επαγγελματίες. Τα χείλη σας θα είναι γεμάτα, έντονα και juicy, δε θα χρειάζεται καν να εφαρμόσετε κραγιόν. Με ένα lip balm, το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Ακολουθήστε τα βήματα που ακολουθούν:

Προετοιμάστε τα χείλη σας

Προετοιμάστε τα χείλη σας με ένα ενυδατικό balm για τα χείλη. Εάν θέλετε, μπορείτε να κάνετε και απολέπιση στα χείλη σας πριν εφαρμόσετε το ενυδατικό balm.

Επιλέξτε ένα lip liner

Επιλέξτε ένα lip liner που ταιριάζει με το χρώμα των χειλιών σας ή το κραγιόν/lip gloss σας. Eπιλέξτε έναν συνδυασμό στην ίδια οικογένεια αποχρώσεων.

Κάνετε περίγραμμα στα χείλη σας

Κάνετε περίγραμμα στα χείλη σας με το lip liner, ξεκινώντας από τις εξωτερικές άκρες του άνω χείλους σας και συνεχίστε προς το κέντρο. Στη συνέχεια, κάντε το ίδιο πράγμα με το κάτω χείλος σας. Ξεκινήστε από τις εξωτερικές άκρες και δουλέψτε μέχρι το κέντρο.

Τονίστε τα χείλη σας (Προαιρετικό)

Προαιρετικά: Στο κέντρο των χειλιών σας είναι το σημείο που πρέπει να τονίσετε. Τονίστε το  τόξο του έρωτα και γεμίστε ελαφρώς και τις άκρες σας.

Γεμίστε τα χείλη σας

Εάν θέλετε ένα μακράς διαρκείας και φυσικό αποτέλεσμα, γεμίστε τα χείλη σας με το lip liner.

Ώρα για το κραγιόν

Τέλος, απλώστε το κραγιόν ή το gloss σας πάνω από το lip liner ή εφαρμόστε απλά ένα balm, ταμποναριστά με τα δάχτυλά σας.

SHARE