στιλάτη γυναίκα στην Εβδομάδα Μόδας

Μαυρισμένη το φθινόπωρο -Tips για να μοιάζει η επιδερμίδα σας sunkissed όλο τον χρόνο

Μπορεί η θερμοκρασία να αλλάζει διάθεση δειλά, δειλά και να οδεύει προς το κρύο, ωστόσο η μαυρισμένη επιδερμίδα είναι κάτι που επιθυμούμε όλο τον χρόνο.

Οι περισσότερες γυναίκες προτιμάμε ελαφρώς πιο μαυρισμένη την επιδερμίδα μας. Θέλουμε να είναι δύο με τρεις τόνους πιο σκούρα, καθώς τότε όλα «γράφουν» καλύτερα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το bronzer, το οποίο χρησιμοποιούμε όλο τον χρόνο, για να ζεστάνουμε ελαφρώς τον τόνο του δέρματος και φυσικά να κάνουμε κοψίματα στα σημεία που πρέπει.

Τι μπορούμε να κάνουμε το φθινόπωρο, την περίοδο που έχουμε χάσει το μαύρισμα μας, για να δείχνει η επιδερμίδα μας ελαφρώς πιο σκούρα από τον φυσικό της τόνο;

Αρκεί να επιλέξουμε ένα foundation ένα με δύο τόνους πιο σκούρο, από αυτό που μας ταιριάζει.

Το μυστικό είναι στην εφαρμογή. Χρειαζόμαστε ελάχιστη ποσότητα και φροντίζουμε πάντα να τη σβήνουμε σωστά.

Τοποθετούμε το foundation αρχικά στο κέντρο του προσώπου, στα ζυγωματικά ή στη ράχη της μύτης και αρχίζουμε και δουλεύουμε το προϊόν προς τα πάνω και προς τα κάτω. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή η περιοχή του λαιμού, στις άκρες κοντά στα αυτιά, καθώς και στο μέτωπο. Σε αυτά τα σημεία δουλεύουμε καλά το foundation να σβήσει και να ενσωματωθεί με τον τόνο του δέρματός μας, ενώ ελέγχουμε το αποτέλεσμα πάντα σε φυσικό φως, για να μην κάνει έντονη αντίθεση.

Μεγάλη προσοχή θέλει και στις άκρες, στα αυτιά μας, ενώ ίσως χρειαστεί με το πινέλο ή το σφουγγαράκι να κάνουμε ένα πέρασμα και σε αυτά, για να μην υπάρχει αντίθεση.

Ύστερα, αν χρησιμοποιήσουμε bronzer, είμαστε προσεχτικοί με την ποσότητα. Δεδομένου ότι έχουμε αλλάξει τον τόνο της επιδερμίδας μας, προσέχουμε μην το κάνουμε αρκετά πιο σκούρο λόγω του bronzer. Ελάχιστη ποσότητα, τη δουλεύουμε σωστά, πάνω στα κόκαλα των ζυγωματικών, στο πηγούνι, στη ράχη της μύτης, αλλά και στο μέτωπο και σβήνουμε πάντα, να γίνει ομαλό το αποτέλεσμα.

Ωστόσο, μπορούμε να παραλείψουμε το bronzer και να πάμε σε ένα ρουζ, σε πιο ανοιχτή απόχρωση για να δώσουμε ένταση και χρώμα υγείας στα μήλα μας.

Extra Info: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ακόμα και το καλοκαιρινό μας foundation, το οποίο είναι δύο ή και τρεις τόνους πιο σκούρο και να το ανακατέψουμε με ένα ενυδατικό λάδι ή την ενυδατική μας κρέμα, για να γίνει πιο απαλή η απόχρωση και να ενσωματωθεί αρμονικά με την επιδερμίδα μας.