Γυναίκα με κόκκινα χείλη και κόκκινο φόρεμα
Φωτογραφία: Shutterstock
ΧΕΙΛΗ ΜΕ ΣΚΟΥΡΟ ΚΡΑΓΙΟΝ

Burgundy Lips: Πώς θα πετύχεις την απόλυτη τάση του χειμώνα στα χείλη


Το κραγιόν είναι το κατ'εξοχήν αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ των γυναικών.

Δεν απαιτεί μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο, αφού ακόμα και μόνο του, μπορεί να δημιουργήσει εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μαζί με τα κόκκινα χείλη, τα burgundy lips προστέθηκαν στις top προτάσεις πριν μερικές σεζόν και από τότε καθιερώθηκαν στις κλασικές, αγαπημένες επιλογές των γυναικών.

Bold χείλη, σε σκούρα κόκκινη απόχρωση χαρίζουν αυτοπεποίθηση και κάνουν πιο sexy το makeup look.

https://www.instagram.com/p/CFRl2YJAAiC/

Ωστόσο, ένα τόσο σκούρο κραγιόν δεν είναι τόσο εύκολο στην εφαρμογή του. Ένα μικρό λάθος, εκτός περιγράμματος των χειλιών, δύσκολα μπορεί να σβήσει, χωρίς να δημιουργήσει λεκέδες, ενώ επειδή είναι έντονο σαν απόχρωση απαιτεί να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές στην εφαρμογή του.

Το μολύβι χειλιών είναι ιδανική λύση για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

Πατάμε αρχικά πάνω στο φυσικό μας περίγραμμα και ύστερα, αν θέλουμε, βγαίνουμε ελαφρώς εκτός για να μεγαλώσουμε το σχήμα. Γεμίζουμε και το εσωτερικό των χειλιών μας με μολύβι και ύστερα εφαρμόζουμε το κραγιόν.

Μπορούμε να ακολουθήσουμε τα παρακάτω tips για να έχουμε τέλειο αποτέλεσμα:

-Χρησιμοποιούμε ένα λεπτό πινέλο μακιγιάζ (ιδανικά θέλουμε πινέλο χειλιών) και δημιουργούμε περίγραμμα. Πώς γίνεται αυτό;

-Παίρνουμε χρώμα με το πινέλο, κάνοντας μερικά περάσματα από το κραγιόν και το εφαρμόζουμε ακριβώς πάνω στο περίγραμμα, σαν να έχουμε μολύβι. Αφού γεμίσουμε τις άκρες και έχουμε σχηματίσει το σχήμα που επιθυμούμε, γεμίζουμε και το εσωτερικό των χειλιών και ολοκληρώνουμε με ένα πέρασμα με το κραγιόν μας.

-Αν λερωθούμε εκτός σχήματος, με μία μπατονέτα ή ακόμα καλύτερα με ένα flat πινέλο, εφαρμόζουμε τοπικά concealer και σβήνουμε τον λεκέ που έχει σχηματιστεί.

-Τέλος αν ο λεκές επιμένει και έχει αφήσει στάμπα, τότε χρειάζεται τοπικά η εφαρμογή προϊόντος ντεμακιγιάζ και ύστερα ξανά η δημιουργία βάσης.

SHARE