Γυναίκα στο δρόμο
Φωτογραφία: Shutterstock
EYELINER

Πώς θα πετύχεις τέλεια την γραμμή eyeliner και μολυβιού ματιών με μια κίνηση


Η ικανότητα εφαρμογής eyeliner ή μολυβιού ματιών με μία κίνηση είναι κάτι που για πολλές γυναίκες μοιάζει ουτοπικό.

Aν το χέρι δεν είναι σταθερό, τόσο πιο δύσκολο είναι να επιτευχθεί το επίπεδο ακρίβειας που απαιτείται για να σχεδιάσουμε μια ομοιόμορφη γραμμή σε όλες τις ρίζες των βλεφάρων ή να καλύψουμε τις βλεφαρίδες από τη ρίζα. Αυτό μπορεί ακόμα να οδηγήσει πολλές γυναίκες να μην απολαμβάνουν το μακιγιάζ και να εγκαταλείπουν την προσπάθεια. Όπως αναφέρουν κορυφαίοι makeup artists,χρειάζεται εξάσκηση και χρόνος για να ισορροπήσει το χέρι και να μπορέσουμε να πετύχουμε την τέλεια γραμμή, στις ρίζες των βλεφάρων μας.

Αν θέλουμε κάτι πιο άμεσο, στην αγορά υπάρχουν εργαλεία, πινέλα μακιγιάζ αλλά και κάποιες τεχνικές που μπορούν να διευκολύνουν μερικές από τις δυσκολίες αλλά ακόμη και το άγχος που αντιμετωπίζουν άτομα με μη σταθερό χέρι κατά την τοποθέτηση σκιάς ματιών, eyeliner, μολύβι κλπ.

Ο χώρος που επιλέγετε για το μακιγιάζ έχει σημασία

Η δημιουργία ενός κατάλληλου μέρους για μακιγιάζ όπου μπορείτε να κάθεστε άνετα, με τον καθρέφτη αρκετά κοντά, είναι τεράστια βοήθεια. Επίσης, το άγχος και η βιασύνη δεν είναι καλοί σύμβουλοι.

Ο σχεδιασμός των προϊόντων κάνει τη διαφορά

Ο σχεδιασμός των προϊόντων που επιλέγετε παίζει τεράστιο ρόλο στην εφαρμογή του μακιγιάζ των ματιών. Είναι πολύ σημαντικό η λαβή να είναι φιλική.

Οι μακριές λαβές σε προϊόντα όπως μάσκαρα, eyeliner και πινέλα μακιγιάζ των ματιών είναι χρήσιμες. Ένας μακρύτερος σωλήνας (ή λαβή) σας δίνει τη δυνατότητα να τον κρατάτε με ολόκληρη την παλάμη σας, ή με τον αντίχειρά σας και ένα άλλο δάχτυλο.

Επιπρόσθετα, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τροποποιήσετε το προϊόν που έχετε ήδη στο σπίτι για να έχετε καλύτερο κράτημα. Υπάρχουν λαστιχένιες λαβές που βοηθούν τρομερά, ακόμα και κορυφαίους makeup artists.

Ξεκινήστε με το μακιγιάζ των ματιών

Το μακιγιάζ των ματιών είναι ένα από τα πιο χρονοβόρα μέρη κάθε makeup look. Ξεκινήστε, λοιπόν, από αυτό. Με αυτό τον τρόπο φροντίζετε πρώτα τις πιο απαιτητικές τεχνικές εφαρμογής μακιγιάζ, ενώ το χέρι σας ξεκούραστο.

SHARE