γυναίκα με λευκό φόρεμα

Self-tan: Tips για να αποκτήσεις το πιο σέξι, ομοιόμορφο bronzed look

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος που δε θέλει να είναι μαυρισμένος την καλοκαιρινή περίοδο.

Από την άλλη, είμαι σίγουρη ότι αρκετοί δεν επιθυμούν τον ήλιο και την ηλιοθεραπεία και ο βασικός λόγος είναι η υγεία του δέρματος. Ακόμα και με αντηλιακό υπάρχει σοβαρή σύσταση από δερματολόγους, να αποφεύγουμε την ηλιακή ακτινοβολία το μεσημέρι, οι ενήλικες και οπωσδήποτε τα παιδιά.

Το μαύρισμα όμως είναι κάτι που θέλουμε, από την πρώτη στιγμή που ο υδράργυρος ξεπερνά τους 25 βαθμούς. Πώς μπορούμε να το αποκτήσουμε; Self-tanner, το προϊόν που γίνεται βασικό στο νεσεσέρ, κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθούμε σε tips  που θα χαρίσουν το πιο φυσικό μαύρισμα, σα να καθήσαμε στον ήλιο και να μας έπιασε ελάχιστα ο ήλιος. 

Μια φυσική, ομοιόμορφη, σούπερ κολακευτική λάμψη είναι πιο εύκολη από ό, τι νομίζετε, ενδεχομένως και από ό,τι έχετε ακούσει ή έχετε διαβάσει.

Το Νο1 μυστικό είναι η κρέμα σώματος - ή η λοσιόν - είναι το κλειδί για ένα άψογο αποτέλεσμα μαυρίσματος. Μάλιστα είναι σημαντικό να είστε γενναιόδωροι με την κρέμα οπουδήποτε έχετε πιο παχύ ή ξηρό δέρμα - στους αγκώνες, τους αστραγάλους, τα δάχτυλα των ποδιών, τα γόνατα. Το παχύτερο, πιο ξηρό δέρμα, όταν εφαρμόζεται self- tanner απλώνεται ανομοιόμορφα, δημιουργώντας σκοτεινά σημεία και κηλίδες που φαίνονται αναμφισβήτητα μη φυσικά. Λειαίνοντας την επιδερμίδα με κάποια κρέμα σε αυτές τις περιοχές, τις κάνετε λίγο πιο ανθεκτικές στο self-tanner και το αποτέλεσμα είναι μια ομοιόμορφη λάμψη αντί για κηλίδες.

Εξίσου εντυπωσιακό και φυσικό αποτέλεσμα μπορείτε να έχετε αν αναμείξετε την ενυδατική σώματος με το self-tanner. Αναμείξτε καλά τα δύο προϊόντα, να είναι ένα χρώμα ουσιαστικά και απλώστε ομοιόμορφα στην επιδερμίδα σας. Προσέξτε τα πιο δύσκολα σημεία και ελέγξτε υπό κατάλληλο φωτισμό το αποτέλεσμα.

Να θυμάστε! Δε χρειάζεται να εφαρμόσετε self-tanner σε όλο σας το σώμα. Μαυρίστε μόνο τα σημεία που επιθυμείτε. Για παράδειγμα μπορεί να θέλετε να μαυρίσετε τα πόδια σας μόνο ή το ντεκολτέ σας, μην αμελήσετε όμως να διατηρήσετε ισορροπία με το υπόλοιπο σώμα σας.

Όταν τελειώσετε, πλύνετε τα χέρια σας με σχολαστικό τρόπο, ώστε να μην αφήσετε σημάδια στα ρούχα και τα αξεσουάρ σας!