Τα δροσιστικά mists

5 δροσιστικά mist προσώπου για να μείνεις φρέσκια και δροσερή εν μέσω καύσωνα

Είτε αναζητάτε μια μεσημεριανή ανανέωση είτε ένα boost ενυδάτωσης, τα face mist είναι αυτό που χρειάζεστε, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες του καύσωνα.

Τα face mist έχουν πολλαπλές δράσεις, μπορούν να ηρεμήσουν το ερεθισμένο δέρμα, να ανανεώσουν το μακιγιάζ, να προσφέρουν ένα boost δροσιάς και ενυδάτωσης, ενώ μπορούν να αλλάξουν ακόμα και την ψυχολογία, αφού φέρουν ένα αίσθημα ανανέωσης.

Όπως ήδη γνωρίζετε, η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για να διατηρήσετε το δέρμα σας νεανικό και λαμπερό. Παρομοιάστε τα κύτταρα του δέρματός σας με τα ψάρια που χρειάζονται νερό για να ζήσουν, επομένως η χρήση ενός ενυδατικού σπρέι προσώπου με τον σωστό τρόπο μπορεί να είναι πολύ ευεργετική.

Ποιος είναι ο λόγος χρήσης ενός Face Mist;

Τα face mist προσφέρουν μια αναζωογονητική ενυδάτωση που μπορεί να σβήσει αμέσως το διψασμένο δέρμα. Πολλά από τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, περιέχουν μέταλλα ή θρεπτικά συστατικά που μπορούν να είναι ευεργετικά για την υγεία του δέρματος. Επιπλέον, είναι ιδανικά πριν το μακιγιάζ, ως ενυδατικά primer, στο τέλος για ένα boost ενυδάτωσης που κάθεται πάνω από τα προϊόντα, αλλά και όση ώρα είστε βαμμένες, για να ανανεωθείτε, σε περίπτωση που αισθάνεστε το μακιγιάζ να σας βαραίνει.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Face Mist

Χρησιμοποιήστε τα μετά τον καθαρισμό του δέρματός σας. Μόλις ξεπλύνετε το καθαριστικό σας και το δέρμα σας είναι υγρό από το νερό της βρύσης, έχετε ένα περιθώριο περίπου 60 δευτερολέπτων, πριν αρχίσει η εξάτμιση, επομένως είναι σημαντικό να κινηθείτε γρήγορα. Το ιδανικό σενάριο, είναι να ψεκάσετε το mist σε ένα βαμβάκι και στη συνέχεια να το ταμπονάρετε πάνω από το πρόσωπό σας, καθώς έτσι αφαιρείτε το χλώριο, τα άλατα και τα μέταλλα που μπορεί να αφυδατώσουν το δέρμα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να το έχετε μαζί σας και κάθε φορά που ζεσταίνεστε ή απλά αισθάνεστε το πρόσωπο σας βαρύ, μπορείτε να κάνετε μερικούς ψεκασμούς και να περιμένετε ελάχιστα λεπτά, να απορροφηθεί και να απολαύσετε τις ενυδατικές του ιδιότητες. Ένα face mist δε θα αλλοιώσει ποτέ το μακιγιάζ, δε θα χαλάσει τη skincare ρουτίνα και ό,τι έχετε εφαρμόσει, αντιθέτως θα σας δώσει ένα boost ενυδάτωσης που είναι πάντα απαραίτητο.

Με όλα τα παραπάνω, καταλαβαίνετε ότι αξίζει να επενδύσετε σε ένα καλό face mist, για αυτό στο κολάζ που ακολουθεί σας έχουμε κάποιες εξαιρετικές προτάσεις:

La Prairie Skin Caviar The MistMario Badescu Facial SprayOmorovicza Evening MistDr. Barbara Sturm mistBYOMA Face MistLa Mer The Mist