Φωτογραφία: Rocío Osorno/instagram
Φωτογραφία: Rocío Osorno/instagram
ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ

Με αυτό το τρικ θα δώσεις όγκο στα λεπτά μαλλιά σου, εύκολα και γρήγορα


Βρήκαμε ένα απλό τρικ στο Instagram για το πώς να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου, ώστε να να δείχνουν πιο πλούσια και μεγαλοπρεπή.

Να θυμάσαι ότι όσο καθαρότερα είναι τα μαλλιά σου, τόσο λιγότερο θα ζυγίζουν και τόσο πιο εύκολο θα είναι να δημιουργήσεις όγκο. Η λιπαρότητα που προκύπτει όταν τα μαλλιά σου έχουν αρκετές μέρες να λουστούν προσδίδει βάρος. Γι΄ αυτό πριν δοκιμάσεις το παρακάτω τρικ καλό είναι τα μαλλιά σου να μην είναι άλουστα.

Αυτό που θα χρειαστείς είναι μια κορδέλα, μία χτένα, ένα σεσουάρ και μία λακ μαλλιών. Ψέκασε τη χτένα με την λακ και χτένισε προς τα πίσω τα μαλλιά σου. Στη συνέχεια φόρεσε την κορδέλα και ψέκασε λίγο ακόμα λακ στην ρίζα των μαλλιών. Χρησιμοποίησε το σεσουάρ για να στεγνώσεις την λακ κι έπειτα βγάλε την κορδέλα. Θα δεις πως τα μαλλιά σου θα δείχνουν πολύ πιο πλούσια κι εντυπωσιακά.

Με αυτό το τρικ θα δώσεις όγκο στα λεπτά μαλλιά σου, εύκολα και γρήγορα

Όσες έχουμε λεπτά μαλλιά γνωρίζουμε καλά πόσο δύσκολο είναι να τους δώσουμε όγκο για να δείξουν εντυπωσιακά. Υπάρχει όμως ένα απλό και εύκολο τρικ που μπορεί να μας λύσει τα χέρια ακόμα και αν δεν είμαστε ειδικές στο hairstyle.

Αυτό το τρικ το βρήκαμε στο Instagram και είναι σίγουρο πως δεν θα σε απογοητεύσει. Θα δώσει στα μαλλιά σου όγκο και τη μορφή των curtain bangs με τη βοήθεια της κορδέλας, της χτένας και της λακ. Για δες το παρακάτω βίντεο:

SHARE