Τέιλορ Σουίφτ

Wolf cut: Το hot hair trend της σεζόν συνδυάζει δύο iconic κουρέματα

Όσον αφορά στα μαλλιά, βλέπουμε κάθε τόσο να κυκλοφορούν νέα trendsτόσο στα κουρέματα όσο και στο στιλ.

Σήμερα, οι νέες τάσεις ξεπηδούν από τα social media με το Instagram, το Pinterest και πλέον το TikTok να αποτελούν πηγές έμπνευσης σχεδόν για τα πάντα.

Ένα νέο hair trend έκανε την εμφάνισή του και φαίνεται πώς κάνει ήδη θραύση στις influencers και στις celebrities.

Το πιο hot haircut της σεζόν, λοιπόν, ακούει στο όνομα «wolf cut» και είναι κάτι ανάμεσα στο shag και στο mullet, δύο iconic και dramatic κουρέματα από τα 70s και τα 80s αντίστοιχα.

Το hairstyle-υβρίδιο φαίνεται πώς είναι πολύ δημοφιλές στην Gen Z και τα σχετικά βίντεο στο TikTok έχουν προβληθεί πάνω από 100 εκατ. φορές ενώ οι σχετικές αναρτήσεις στο Pinterest παρουσιάζουν αύξηση κατά 75%.

Όπως δηλώνει και το όνομά του, το «wolf cut» είναι λίγο wild και ατίθασο λόγω των shaggy, wavy μαλλιών. Έχει πολύ όγκο στο πάνω μέρος, λόγω της ομοιότητας με το mullet, που μειώνεται προς τα κάτω και καταλήγει σε μια έντονη φράντζα ή αφέλειες.

Η αίσθηση που δίνει είναι αυτή του χαλαρού και cool it-girl. Τα καλά νέα είναι ότι το styling είναι πολύ εύκολο (καθώς το κούρεμα από μόνο του κάνει όλη τη δουλειά) και μπορείς να το κάνεις με τα δάχτυλά σου και ένα hair spray.

Ξεκίνησε από σταρ της K-pop στην Ασία αλλά μέσω των social media και κυρίως του TikTok έγινε γνωστό παγκοσμίως. Η Billie Eilish λάνσαρε πριν λίγο καιρό το νέο της ξανθό μαλλί υιοθετώντας την bold τάση ενώ η Ισπανίδα σταρ του Netflix, Ούρσουλα Κορμπερό, έχει τα μαλλιά της σε αυτό το στιλ εδώ και καιρό.

Το messy, shaggy mullet φαίνεται πώς κάνει ήδη πάταγο στo Instagram, με τη νέα γενιά να το επιλέγει για το easy & cool style του.

Σε κοντά ή μακριά μαλλιά, σε ίσια αλλά και πιο curly, το «wolf cut» μπορεί να υιοθετηθεί από όλα τα μήκη και στιλ μαλλιών.

Πάρτε ιδέες: