ξανθά μαλλιά

Monroe Blonde: Το πιο στιλάτο ξανθό της σεζόν είναι εμπνευσμένο από την απόλυτη star

H Μέριλιν Μονρόε είναι η απόλυτη star, ο μύθος της οποίας θα ζει αιώνια. Ακόμα και σήμερα αποτελεί έμπνευση για το στιλ αλλά και το iconic beauty look της.

Η τελευταία εμφάνιση της Kim Kardashian στο φετινό Met Gala, μας πήγε πίσω σε μία από τις πιο sexy εμφανίσεις της “Old Hollywood” εποχής, με πολλούς να σχολιάζουν αρνητικά αλλά και θετικά αυτή την εμφάνιση.

Για το καλοκαίρι του 2022, η Μέριλιν έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, αυτή τη φορά όμως για το χρώμα των μαλλιών της. Το Marilyn Blonde, όπως διαβάζουμε στα ξένα tabloids είναι το απόλυτο, πιο cool και sexy χρώμα μαλλιών που μπορεί να επιλέξει μία γυναίκα αυτή την σεζόν.

Είναι μία απόχρωση σικάτη, ακριβώς όπως το εμβληματικό χρώμα της Μονρόε, η οποία ταιριάζει απόλυτα σε μαυρισμένες επιδερμίδες -κάτι που σημαίνει ότι είναι ιδανικό για το καλοκαίρι.

Είναι σίγουρα τολμηρό, αλλά και ένα από τα πιο εμβληματικά χρώματα μαλλιών όλων των εποχών –μια απόχρωση που κολακεύει σχεδόν κάθε στιλ. Είτε θέλετε να ξεχωρίσετε, προσδίδοντας Hollywood glam στην εμφάνισή σας, είτε να δοκιμάσετε κάτι πιο έντονο -εξισορροπώντας το, ίσως, με ένα shag κούρεμα της δεκαετίας του ’70 ή με ένα classic bob-, το σίγουρο είναι ότι αυτό το χρώμα δεν θα περάσει από κανέναν απαρατήρητο.

Αν θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα και να κάνετε τον τόνο ακόμα πιο παγωμένο, συζητήστε το με τον κομμωτή σας. Ουσιαστικά, το Marilyn Blonde είναι ένας δροσερός τόνος μαλλιών, με τον οποίο ο hair colorist μπορεί να πειραματιστεί και να βγάλει ό,τι αποτέλεσμα ταιριάζει απόλυτα στον τόνο της επιδερμίδας και το στιλ σας.

Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες των celebrities που το ήδη έχουν επιλέξει, για να εμπνευστείτε:

Gigi Hadid:

Dua Lipa:

Liza Gonzalez για την φωτογράφιση του οίκου Fendi: