Γυναίκα στην εμμηνόπαυση
Tα πρωτόκολλα νεότητας από SYMMETRIA®
01|05|2024 13:16
SHARE
SYMMETRIA®

Εμμηνόπαυση: Ανακαλύπτοντας την νεότητα ξανά


Στην εμμηνόπαυση, αντιμετωπίζουμε μια σειρά από σωματικές και ψυχολογικές προκλήσεις, που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ποιότητα της ζωής μας. Η SYMMETRIA® συνδυάζει την αισθητική δερματολογία με την αισθητική γυναικολογία και προτείνει δύο πρωτόκολλα νεότητας όχι μόνο για το πρόσωπο αλλά και για τον κόλπο αναδεικνύοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας γρήγορα, ανώδυνα, και με απόλυτη ασφάλεια.

Αναγέννηση Εντός: Η Κορυφαία Θεραπεία για Κολπική Ανανέωση Οι θεραπείες για τη γυναικεία αναζωογόνηση στοχεύουν όχι μόνο στη βελτίωση της εμφάνισης αλλά και στη βελτίωση της λειτουργίας των γυναικείων γεννητικών οργάνων. Τόσο οι επεμβατικές όσο και μη επεμβατικές μέθοδοι στοχεύουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η δυσφορία κατά τη διάρκεια της συνουσίας, η ακράτεια ούρων, η κολπική χαλάρωση, η ξηρότητα του κόλπου, οι ουρολοιμώξεις, ή οι κολπίτιδες καθώς και η έλλειψη οργασμού. Οι μη χειρουργικές επιλογές προσφέρουν μια εναλλακτική λύση, χρησιμοποιώντας τις ραδιοσυχνότητες ή τα σύγχρονα λέιζερ, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου. Η τεχνολογία THERMIva®, εγκεκριμένη στην Αμερική από το F.D.A. εφαρμόζεται εδώ και αρκετά χρόνια με μεγάλη ασφάλεια. Η θεραπεία διαρκεί λιγότερο από μισή ώρα και τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Το THERMIva®, είναι μια είναι μια μέθοδος ραδιοσυχνοτήτων που λειτουργεί με μια ειδικά σχεδιασμένη για τον γυναικείο κόλπο κεφαλή για να διοχετεύει ελεγχόμενη θερμότητα (εσωτερικά στον κόλπο, στα μεγάλα χείλη εξωτερικά και στο σημείο G). Τονώνει έτσι τη ροή του αίματος και δημιουργεί νέο κολλαγόνο. Κατά συνέπεια, βελτιώνει την υγρασία του κόλπου και αναζωογονεί το δέρμα, δημιουργώντας άρτιο λειτουργικό και αισθητικό και αναστρέφοντας τη γήρανση της γενετήσιας περιοχής της γυναίκας.

Facelift χωρίς νυστέρι. Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας λέγεται HIFU 2ndGeneration (High Intensity Focused Ultrasound) και ήρθε στη SYMMETRIA® για να προσφέρει ορατό αποτέλεσμα σύσφιξης και ανόρθωσης στο πρόσωπο, από την πρώτη κιόλας θεραπεία, που συνεχίζει να βελτιώνεται στους μήνες που ακολουθούν. Τα κύματα εστιασμένων υπερήχων (U/S), διεισδύουν στο δέρμα σε βάθος έως και 4,5 χιλιοστών, δηλαδή εκεί που φτάνει και ένα επεμβατικό λίφτινγκ και όχι μόνο ενισχύουν το υπάρχον κολλαγόνο αλλά συγχρόνως ενεργοποιούν τους ινοβλάστες, να παράγουν νέο κολλαγόνο. Η επιδερμίδα δείχνει άμεσα αναζωογονημένη και πιο σφριγηλή, οι ρυτίδες «γεμίζουν» και το περίγραμμα στη γραμμή του σαγονιού ανορθώνεται και όλα αυτά αναίμακτα, χωρίς τομές, ουλές ή σημάδια. Το πρωτόκολλο HIFU είναι μια ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής διαδικασία που μπορεί να εφαρμοστεί 1-2 φορές το χρόνο. Δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας και επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

SHARE