Στιγμιότυπο από το event
Άκης Νισκόπουλος, Χρήστος Τσιαντζής, Σοφία Κουρτίδου, Σταμάτης Γαλάνης, Άννα Πρέλεβιτς, Γιάννης Σπαλιάρας, Λέανδρος Καρακατσάνης, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Γιάννης Κατινάκης
18|10|2022 17:34
SHARE
BEAUTY SHOPPING

Εντυπωσιακό Welcome Event για το νέο flagship κατάστημα της DUST+CREAM στην Αθήνα


Μέσα σε μια εντυπωσιακή, λαμπερή ατμόσφαιρα, αφιερωμένη στην ομορφιά και την προσωπική φροντίδα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου το πολυαναμενόμενο Welcome Event «Next Top Store» του ολοκαίνουριου flagship καταστήματος της DUST+CREAM, στο κέντρο της Αθήνας.

To νέο FLAGSHIP κατάστημα του brand, στεγάζεται σε ένα μοναδικής αρχιτεκτονικής αλλά και ιστορικής βαρύτητας νεοκλασικό κτίσμα στην οδό Μητροπόλεως 7, στη συμβολή της με την οδό Νίκης. Με σαφή προσανατολισμό στη δημιουργία ενός χαλαρωτικού, άνετου και ευχάριστου customer journey, αξιοποιήθηκαν οι πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες digital signage και directional signage, σε συνδυασμό με νέα, καινοτόμα concepts προβολής προϊόντων σε στρατηγικής σημασίας προϊοντικές κατηγορίες όπως τα κρεμικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, τα αρώματα καθώς βεβαίως και τα προϊόντα μακιγιάζ.      

Από το πρωί της Παρασκευής, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να εξερευνήσει τον απόλυτο beauty shopping προορισμό στο κέντρο της πόλης και να αποκτήσει τα προϊόντα με την υπογραφή της DUST+CREAM.

Το Welcome Event «Next Top Store» πλαισίωσε με την παρουσία του ο ραδιοφωνικός σταθμός Ρυθμός 94.9, με τη Σοφία Κουρτίδου και τον Γιάννη Κατινάκη, οι οποίοι μετέδωσαν την εκπομπή τους live από το νέο DUST+CREAM. Στο  λαμπερό event παρευρέθηκαν ακόμη αγαπημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, όπως η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η AnnaPrelevic και ο Γιάννης Σπαλιάρας ενώ το όμορφο event αγκάλιασε γευστικά και το διάσημο CRODINO, το ready to drink, μη αλκοολούχο Italian aperitivo.

Ειρήνη Γιαννακοπούλου, Γιάννης Σπαλιάρας, Γιάννης Καλαϊτζάκης-Head of Marketing, DUST+CREAM, Αρετή Φωτοπούλου-Trade Marketing Officer, DUST+CREAM

Η DUST+CREAM αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας, διαθέτοντας ένα δίκτυο 88 καταστημάτων λιανικής σε καίρια σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Γιάννης Κατινάκης-Μουσικός παραγωγός του Ρυθμού 94.9, Γιάννης Σπαλιάρας-Μοντέλο

Facebook: DustandCreamGreece

Instagram: dustandcream

YouTube: DustandCreamGreece

SHARE