Γυναίκα με καστανά μαλλιά
Ξεχάστε τις κλασικές ανταύγειες/ Φωτογραφία: Shutterstock
LOWLIGHTS

H νέα τάση στη βαφή μαλλιών είναι τα lowlights -Ο πρωταγωνιστής στις ανταύγειες για φέτος την άνοιξη


Ηρθε η ώρα να αναζητήσουμε τις μικρές αλλαγές που μπορούμε να κάνουμε για να ανανεωθούμε. Αλλωστε ο χρόνος περνάει γρήγορα και η άνοιξη πλησιάζει.

Η νέα τάση στα μαλλιά για φέτος την άνοιξη είναι το φυσικό μας χρώμα με διακριτικές ανταύγειες που γίνονται κυρίως κυρίως στις κάτω στρώσεις των μαλλιών. Η νέα προσθήκη στο λεξιλόγιό σου είναι τα περίφημα lowlights. Τονίζουν την υπάρχουσα απόχρωση των μαλλιών με ανταύγειες έως και δύο τόνους πιο σκούρες από το χρώμα που έχεις. 

Για καλή μας τύχη τα πράγματα γίνονται πιο απλά φέτος, αφού δεν θα χρειάζεται να περνάμε ώρες ατελείωτες με τη βαφή στο κεφάλι. Η φετινή τάση στη βαφή μαλλιών είναι να αγκαλιάσουμε τα φυσικά μας χαρακτηριστικά και να μην πειράξουμε τα χρώματά μας. Μερικές διακριτικές ανταύγειες αρκούν για να ανανεωθούμε. Τα lowlights, σε αντίθεση με τα highlights χρησιμοποιούν πιο σκούρες αποχρώσεις και έχουν σαν στόχο να δώσουν βάθος στο χρώμα.

Το 2020 είναι μία χρονιά γεμάτη εκπλήξεις για τα μαλλιά, καθώς αυτό που παίζει περισσότερο ρόλο είναι η φυσικότητα. Τα lowlights δίνουν την αίσθηση ότι τα μαλλιά μας είναι πιο φυσικά. Μερικά lowlights σε στρατηγικά σημεία θα κάνουν θαύματα, χωρίς να ταλαιπωρήσουν τα μαλλιά σου.

Αν τα highlights είναι οι ανταύγειες που φωτίζουν τα μαλλιά, τα lowlights έρχονται για να αντισταθμίσουν τις ανοιχτές αποχρώσεις.Τα lowlights είναι ανταύγειες σε πιο σκούρες αποχρώσεις από το χρώμα των υπόλοιπων μαλλιών και γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή στους hair experts.

Τζένιφερ Ανιστον
Jennifer Aniston/AP images

Δεν υπάρχει καλύτερος κρυφός πρωταγωνιστής στα μαλλιά από τα lowlights. Αποτελούν βασική πρόταση κάθε φορά που κάνεις ανταύγειες, επειδή προσδίδουν διάσταση στο χρώμα σου. Τα μαλλιά δείχνουν πιο φυσικά και αυτός είναι ο σκοπός μας αυτή τη χρονιά.

Aν τα ξανθά μαλλιά σου έχουν ανοίξει πολύ, αλλά δεν θέλεις να τα σκουρύνεις σε όλο το μήκος, τότε τα lowlights είναι η ιδανική λύση. Επίσης αν το χρώμα σου έχει ξεθωριάσει και θέλει διόρθωση, τότε μερικά lowlights είναι αυτό που έχεις ανάγκη.

H νέα τάση στη βαφή μαλλιών είναι τα lowlights
Gisele/AP images
H νέα τάση στη βαφή μαλλιών είναι τα lowlights
Halle Berry/AP images
H νέα τάση στη βαφή μαλλιών είναι τα lowlights
Jessica Biel/AP images
H νέα τάση στη βαφή μαλλιών είναι τα lowlights
Kardashian Khloe/AP images
SHARE