Ο κομμωτής της Αμάλ Κλούνεϊ και της Ντέμι Μουρ μού αποκάλυψε το κόλπο λείανσης που χρησιμοποιεί για να πετυχαίνει τα «όμορφα, λαμπερά» μαλλιά τους
Ο κομμωτής των Αμάλ Κλούνεϊ και Ντέμι Μουρ, Δημήτρης Γιαννέτος, αποκαλύπτει τα προϊόντα που δεν λείπουν από το kit του και χαρίζουν μαλλιά με λάμψη διαμαντιού, από μόλις 10 δολάρια.
Η Κλούνεϊ και η Μουρ έχουν ένα κοινό: μαλλιά που μοιάζουν πάντα σαν να βγήκαν από φωτογράφιση. Πίσω από αυτή την εικόνα βρίσκεται ο διάσημος κομμωτής και χρωματιστής Δημήτρης Γιαννέτος, που έχει δουλέψει επίσης με την Τέιτ ΜακΡέι, την Εύα Λονγκόρια και τη Σίντι Κρόφορντ.
Οι πελάτισσες του Δημήτρη Γιαννέτου επιλέγουν συνήθως μακριά, μέχρι τη μέση, ελαφρώς ατημέλητα μαλλιά με έντονη γυαλάδα, ένα στιλ που δεν περνά ποτέ από τη μόδα.
Το κόλπο του Δημήτρη Γιαννέτου για λαμπερά μαλλιά
Το kit του, όπως συμβαίνει σε πολλούς από εμάς, συνδυάζει ακριβές φόρμουλες με προϊόντα που βρίσκεις στο σούπερ μάρκετ ή το φαρμακείο. Τα περισσότερα βρίσκονται σε προσφορά στο Amazon και οι τιμές ξεκινούν από 7 ευρώ:
Wet Brush Frizz Free Detangler Brush
Αρκεί να τη χρησιμοποιήσεις μία φορά για να καταλάβεις ότι δεν μοιάζει με μια συνηθισμένη βούρτσα. Ο Γιαννέτος κρατά πάντα μία στο kit του, γιατί, όπως λέει, «μειώνει το σπάσιμο και καταπολεμά το φριζάρισμα» κατά το χτένισμα. Κάνει για όλους τους τύπους μαλλιών, βρεγμένα ή στεγνά, και προσφέρει επιπλέον λάμψη. Κοστίζει 11,36 ευρώ (δείτε την εδώ).
L’Oréal Paris Glossing Lamination Hair Mask
Αυτή η μάσκα, που έχει χρησιμοποιηθεί και στα μαλλιά της Αμάλ Κλούνεϊ, αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά για τα βασικά της περιποίησης, ειδικά όταν πρόκειται για τα «extra». Ο Γιαννέτος την έχει στο kit του και, σύμφωνα με αγοράστριες, μία μόνο χρήση «ενισχύει αμέσως τη λάμψη και τη μεταξένια αίσθηση». Θυμίζει θεραπεία γυαλάδας σαλονιού, με ένα μικρό κλάσμα του κόστους. Αν θέλεις το πολυτελές αποτέλεσμα που διατηρούν όλες οι πελάτισσές του, η έντονη λάμψη είναι απαραίτητη. Η τιμή της είναι 11 ευρώ (δείτε την εδώ).
L’Oréal Paris Elnett Satin Extra Strong Hold Hairspray
Αν υπάρχει κάτι που ενώνει τους διάσημους κομμωτές, είναι η αγάπη τους για αυτό το σπρέι των 13 δολαρίων. Κρατά πολλές ώρες, προσθέτει λάμψη, αντέχει στην υγρασία και εξαφανίζεται με ένα πέρασμα της βούρτσας. Ο Γιαννέτος το προτιμά για να «κρατά τα μαλλιά των πελατισσών του στη θέση τους» στο κόκκινο χαλί και στις φωτογραφίσεις. Η τιμή του είναι 7,20 ευρώ (δείτε το εδώ).
Kerastase Gloss Absolu Anti Frizz Glaze Milk
Διάσημες όπως η Ντέμι Μουρ, η Μάιλι Σάιρους και η Χέιλι Μπίμπερ εμπιστεύονται την Kerastase για τη γυαλάδα των μαλλιών τους, και το κατανοεί κανείς, αφού τα προϊόντα της συγκαταλέγονται στα καλύτερα. Ο Γιαννέτος προτείνει αυτό το γαλάκτωμα, σημειώνοντας: «Χαρίζει στα μαλλιά ένα όμορφο γυαλιστερό φινίρισμα και βοηθά να καταπολεμηθούν το φριζάρισμα και οι ατίθασες τρίχες». Η φόρμουλα ενυδατώνει, απορροφά το φριζάρισμα και προστατεύει από τη θερμότητα έως και τέσσερις ημέρες. Κοστίζει 21,50 ευρώ (δείτε το εδώ).