στιλάτη γυναίκα στην Εβδομάδα Μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
07|01|2024 09:10
SHARE
OFFICE LOOKS

3 εύκολα χτενίσματα για το γραφείο που γίνονται γρήγορα και θα απογειώσουν κάθε look


Τα κομψά outfits απογειώνονται σίγουρα με ένα chic χτένισμα και τι πιο βοηθητικό από μερικά χτενίσματα που μπορούμε να κάνουμε στο λεπτό και να αναβαθμίσουμε τα look μας με τα μαλλιά μας.

Τα μαλλιά είναι ένα από τα πρώτα στοιχεία που προσέχουμε (και προσέχουν όλοι) στην εμφάνισή μας.

Από την άλλη όμως, το πρωί,την ώρα που ο χρόνος κυλά πιο γρήγορα και ποτέ δεν προλαβαίνουμε να ετοιμαστούμε, μερικά εύκολα χτενίσματα είναι ιδανική λύση για στιλάτα χτενίσματα που θα απογειώσουν κάθε look.

3 εύκολα χτενίσματα για το γραφείο που γίνονται γρήγορα και θα απογειώσουν κάθε look

Easy waves

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια ισιωτιή. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ψεκάσετε λίγη προστασία για τη θερμότητα και να χτενίσετε απαλά τα μαλλιά σας. Χωρίστε σε δύο τμήματα και πλέξτε το καθένα χαλαρά. Στρίψτε καλά μία από τις πλεξούδες μακριά από το πρόσωπό σας και πάρτε το σίδερο. Τοποθετήστε το σίδερο γύρω από την πλεξούδα και στη συνέχεια στρίψτε το αργά προς τα κάτω, προς την κατεύθυνση δηλαδή προς την οποία στρίψατε τα μαλλιά σας. Κάντε το ίδιο πράγμα με την άλλη πλεξούδα και μόλις τελειώσετε, χρησιμοποιήστε τη λακ. Αυτή είναι μια πολύ απλή και γρήγορη τεχνική που σας δίνει χαλαρούς κυματισμούς ακόμα και όταν τα μαλλιά σας δεν είναι τόσο συνεργάσιμα.

 Φωτογραφία: Shutterstock

French roll

Στην περίπτωση που έχετε ξυπνήσει αργότερα από την ώρα που θα έπρεπε και τρέχετε να προλάβετε τα πάντα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο ξηρό σαμπουάν και να δημιουργήσετε ένα γρήγορο χτένισμα. Λειτουργεί για κάθε τύπο μαλλιών και δεν χρειάζεται θερμότητα. Χτενίστε τα μαλλιά σας προς την αριστερή πλευρά και σταθεροποιήστε τα με μερικές καρφίτσες. Στριφογυρίστε τις τούφες των μαλλιών σας, και δημιουργήστε χαμηλά ένα κότσο που θα φαίνετσαι σαν να «κρύβεται» μέσα στα μαλλιά σας. Τελειώστε το χτένισμα με λακ και είστε έτοιμες.

Ponytail

Είτε ψηλά είτε χαμηλά, η αλογοουρά είναι πάντα classy και όμορφη. Μπορείτε είτε να κάνετε ελαφριές μπούκλες και να πιάσετε τα μαλλιά της έπειτα σε έναν χαμηλό κότσο, είτε, να τα πιάσετε λίγο πιο ψηλά. Ένα αξεσουάρ θα κάνει την αλογοουρά σας σίγουρα ωραιότερη ενώ μπορείτε επίσης απλώς να πιάσετε τα μαλλιά σας με ένα κλάμερ με σχέδιο χωρίς να μπλέξετε με κοτσιδάκια. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εμπλουτίσετε την κανονική αλογοουρά σας και να την κάνετε πραγματικά ενδιαφέρουσα. Συνδυάστε με απαλό μακιγιάζ κατάλληλο για το γραφείο και θα έχετε μια πολύ απαλή, φυσική εμφάνιση.

 Φωτογραφία: Shutterstock

SHARE