labbok
Η ελληνική βιολογική, vegan & cruelty-free ενυδατική κρέμα
27|05|2021 17:16
SHARE
LABBOK

Η ελληνική βιολογική, vegan & cruelty-free ενυδατική κρέμα για μια φωτεινή νεανική επιδερμίδα


Η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας ξεκινάει από μικρή ηλικία.

Στη δεκαετία των 20, παρόλο που φαινομενικά η επιδερμίδα δεν έχει κάποια άμεση ανάγκη περιποίησης, η πραγματικότητα είναι ότι είναι μια κρίσιμη περίοδος, καθώς μπαίνουν τα θεμέλια για ένα λαμπερό δέρμα με νεανική όψη στο μέλλον. Πολλές γυναίκες έχουν την ψευδαίσθηση ότι, χρησιμοποιώντας απλώς ένα προϊόν θα έχουν στη στιγμή εμφανή αποτελέσματα. Όμως, το αληθινό μυστικό ομορφιάς είναι να αγαπήσουμε και να περιποιηθούμε από νωρίς τον εαυτό μας, «χτίζοντας» εγκαίρως μια υγιή επιδερμίδα.

Η σωστή περιποίηση για μια υγιή επιδερμίδα πρέπει πάντα να ξεκινάει από τον καθημερινό καθαρισμό και το πλήρες ντεμακιγιάζ και να ολοκληρώνεται με την ενυδάτωση. Αυτά τα βήματα αποτελούν την ιδανική πρόληψη κατά των μελλοντικών σημαδιών του χρόνου, ενώ αποτελούν και το τρίπτυχο για μια επιδερμίδα που αντανακλά υγεία και λάμψη. Άλλωστε, η ζημιά στους ιστούς της επιδερμίδας από τους ρύπους της ατμόσφαιρας, την κακή διατροφή, την έλλειψη ύπνου και τη μειωμένη κατανάλωση νερού μπορεί να φαίνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες, όμως ξεκινάει από νωρίς.

Φυσικά μεγάλη σημασία παίζουν και τα προϊόντα που επιλέγουμε για να «ταΐσουμε» την επιδερμίδα μας. Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι στρέφονται σε φυσικά βιολογικά καλλυντικά. Ο λόγος είναι ότι θρέφουν και φροντίζουν σε βάθος την επιδερμίδα, χτίζοντας μια υγιή επιδερμίδα με διάρκεια στον χρόνο, σε αντίθεση με τα χημικά σκευάσματα, η δράση των οποίων είναι περισσότερο παροδική και πολλές φορές έχει αντίκτυπο γενικότερα στην υγεία μας.

Ένα ελληνικό brand με φυσικά βιολογικά καλλυντικά που δοκιμάσαμε πρόσφατα είναι η Labbok τα προϊόντα της οποίας δημιουργήθηκαν με σκοπό να προσφέρουν ένα υγιές δέρμα από μέσα προς τα έξω. Τα συστατικά τους είναι 100% φυσικά, vegan, πιστοποιημένα βιολογικά και cruelty-free. Όλα τα έλαια τους είναι ψυχρής έκθλιψης, άρα δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία και έτσι κρατάνε στο μέγιστο τις ιδιότητές τους, γεγονός που μας άρεσε πολύ.

«Η ομορφιά δεν είναι μόνο ό,τι φαίνεται. Η όμορφη επιδερμίδα ξεκινάει πάντα από τις βαθύτερες στιβάδες προς την επιφάνεια. Ένα υγιές δέρμα με διάρκεια στον χρόνο και αντοχή ενάντια στον απαιτητικό τρόπο ζωής και το σύγχρονο περιβάλλον της πόλης, μπορεί να χτιστεί φυσικά και σταδιακά με τη σωστή επιλογή προϊόντων» ανέφεραν οι αδερφές Δήμητρα και Τζίνα Μπόκαρη, ιδρύτριες της Labbok.

Το νο1 προϊόν της Labbok για τις ηλικίες ως και τα 35 είναι η Labbok Day Cream που έχει όλα όσα συνθέτουν την ιδανική ενυδατική κρέμα, με την οποία πρέπει να ξεκινάμε την ημέρα μας. Όλα τα συστατικά που χρησιμοποίησαν είναι αναγνωρισμένα επιστημονικά για τις εξαιρετικές ενυδατικές και θρεπτικές τους ιδιότητες, όπως το ιπποφαές, το τσάι του βουνού και το αβοκάντο. Πολλά από τα συστατικά της κρέμας, τα επιλέγουμε για τη διατροφή μας για τις πλούσιες ιδιότητές τους και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πόσο αποτελεσματικά είναι και στο δέρμα μας.

Συγκεκριμένα, περιέχουν: 

  • ιπποφαές, αγριοτριανταφυλλιά, εκουιζέτο και φύλλα της ελιάς που είναι πλούσια σε αμινοξέα, βιταμίνες και Ω-λιπαρά και θρέφουν τη επιδερμίδα σε βάθος,
  • πορτοκάλι, αμύγδαλο και αβοκάντο που χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα,
  • αλόη, χαμομήλι και μέλισσα που ενυδατώνουν το δέρμα και 
  • γεράνι, καλέντουλα και λεβάντα που αντιμετωπίζουν τις κοκκινίλες και μειώνουν τους πόρους.

Η Labbok είναι η πρώτη και μοναδική ελληνική εταιρεία που αυτή τη στιγμή έχει λάβει την πιστοποίηση cruelty-free από τη Leaping Bunny International, ενώ επίσης έχει διακριθεί στο διεθνή διαγωνισμό Pure Beauty 2019 στην κατηγορία «Καλύτερα Φυσικά Συστατικά» και στην κατηγορία «Καλύτερη Συσκευασία».

Το skincare είναι μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται σαν ιεροτελεστία καθημερινά. Και να είσαι σίγουρη ότι μετά από λίγα χρόνια η επιδερμίδα σου θα σε ευγνωμονεί. 

Ανακάλυψε περισσότερα για τα καλλυντικά της Labbok.

SHARE