Όλα τα απαραίτητα προϊόντα για ένα sexy και ηλιοκαμένο μακιγιάζ

Τα 6 απαραίτητα προϊόντα για το τέλειο ηλιοκαμένο μακιγιάζ

Είναι αυτή η εποχή, που το ηλιοκαμένο look είναι κάτι που επιθυμούμε όλες.

Με τη θερμοκρασία να βρίσκεται στα ύψη, ποιος δε λαχταρά ένα sexy, bronze makeup look.

Στα social media και φυσικά στο TikTok, στα trends πρωταγωνιστεί το #sunburnblush. Η τάση του μακιγιάζ Sunburn Blush είναι ουσιαστικά ένα look, που στοχεύει να προσφέρει αυτή την ηλιόλουστη λάμψη, που χαρίζει ο ήλιος και μάλιστα με ελάχιστα βήματα και προϊόντα.

Είναι ένα ιδανικό look, για όσους θέλουν να έχουν υγιή, ηλιόλουστη επιδερμίδα όλο το χρόνο χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύουν ώρες μαυρίζοντας στον ήλιο. Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα, θα αποκτήσετε μια λαμπερή και φυσική εμφάνιση που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας. Είτε πηγαίνετε στην παραλία είτε θέλετε απλώς μια νότα καλοκαιριού στην καθημερινότητά σας, αυτή η τάση είναι για εσάς.

Ακολουθήστε τα βήματα: 

Βήμα 1: Το primer

Ξεκινήστε με καθαρό, καλά ενυδατωμένο δέρμα. Εφαρμόστε ένα ελαφρύ foundation ή μία matte ενυδατική κρέμα-primer, για να πετύχετε ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Βήμα 2: Τα μάτια

Αυτό το look εστιάζει στην επιδερμίδα και τα μάγουλα, επομένως θα πρέπει να διατηρήσετε το μακιγιάζ σας στα μάτια διακριτικό. Εφαρμόστε μια ουδέτερη σκιά ματιών στο κινητό βλέφαρο για να τονίσετε τα μάτια σας χωρίς να αποσπάτε την προσοχή από τα μάγουλά σας. Σχεδιάστε μια λεπτή γραμμή eyeliner κατά μήκος των άνω βλεφαρίδων σας για να τονίσετε τα μάτια σας. Δώστε στις βλεφαρίδες σας μια γενναιόδωρη στρώση μαύρης μάσκαρα για να τις αναδείξετε.

Βήμα 3: Το ηλιοκαμένο δέρμα

Έρχεται το κρίσιμο βήμα! Επιλέξτε μια ζεστή κόκκινη ή ροδακινί απόχρωση και απλώστε τη γενναιόδωρα στα μάγουλά σας. Το κόλπο είναι να σκουπίσετε ελαφρά το ρουζ στην περιοχή της μύτης και στα μάγουλά σας, σαν να είχατε ένα ελαφρύ ηλιακό έγκαυμα. Φροντίστε να ανακατέψετε καλά το ρουζ για να πετύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Βήμα 4: Επιδερμίδα και χείλη

Εφαρμόστε ένα λαμπερό highlighter στα ζυγωματικά, στη γέφυρα της μύτης και στο τόξο του έρωτα (το σχήμα καρδιάς πάνω από το άνω χείλος) για να κάνετε τα μάγουλά σας να λάμπουν. Επιλέξτε ένα nude κραγιόν ή lip gloss για να τονίσετε διακριτικά τα χείλη σας, διατηρώντας την ένταση στα μάγουλά σας.

essence PrimerMaybelline, TheNudes paletteIdole, brown eylinerNYX, Jumbo stick highlighterRare Beauty, liquid blushCharlotte Tilbury, K.I.S.S.I.N.G nude lipstick

Το Sunburn Blush Makeup Trend σας δίνει μια υγιή, λαμπερή εμφάνιση που είναι τέλεια όλο το χρόνο. Φανερώνει αυτό το ελαφρύ sunkissed look στα μάγουλα και δίνει αποτέλεσμα σα να βγήκατε μόλις από τη θάλασσα.