Indulging Fluid Oil
Νέο vegan έλαιο μαλλιών υψηλής απόδοσης με πολλαπλές χρήσεις
06|03|2020 10:20
SHARE
AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

Mόλις κυκλοφόρησε το νέο indulging fluid oil της Authentic Beauty Concept


Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία, η AUTHENTICBEAUTYCONCEPT ανακοινώνει την κυκλοφορία του IndulgingFluidOil, που αναμένεται να εντυπωσιάσει!

Ειδικά σχεδιασμένο για να απαντήσει στις ανάγκες της νέας πραγματικότητας του σήμερα, η AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT είναι το απόλυτο, vegan* premium brand, που συνδυάζει περιποίηση και styling μαζί.

Μετά από το επιτυχημένο λανσάρισμα του 2019, η AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT επεκτείνεται σε πολλές χώρες παγκοσμίως. Η κοινότητα των κομμωτών συνεχίζει να ενισχύει το κίνημα #authentic beauty movement, βασιζόμενη στην ειλικρινή δεξιοτεχνία και έχοντας ως γνώμονα την αυθεντική ομορφιά.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Indulging Fluid Oil (100ml)

Mόλις κυκλοφόρησε το νέο indulging fluid oil της Authentic Beauty Concept

Η AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT πιστεύει σε μια νέα γλώσσα για τα μαλλιά η οποία εξυμνεί τις χαλαρές, ανάλαφρες υφές. Αυτές οι υφές αναδεικνύονται με vegan προϊόντα χωρίς σιλικόνες, εγγεγραμμένα στο Vegan Society™.

Mόλις κυκλοφόρησε το νέο indulging fluid oil της Authentic Beauty Concept

Συμπληρώνοντας τέλεια την υπάρχουσα συλλογή, το νέο AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Indulging Fluid Oil έχει δημιουργηθεί για να ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών, ενισχύοντας τη φυσική τους ομορφιά με πολλαπλά οφέλη. Η ειδική του φόρμουλα με CrambeAbyssinicaSeedOil είναι ένα καθαρό, ανάλαφρο έλαιο, το οποίο απλώνεται εύκολα στα μαλλιά χωρίς να αφήνει καμία αίσθηση λιπαρότητας. Σφραγίζει τις σπασμένες άκρες, ενισχύει τη λάμψη και θρέφει την τρίχα όταν εφαρμόζεται σε νωπά ή στεγνά μαλλιά – για ένα απαλό και λαμπερό τελείωμα.

Mόλις κυκλοφόρησε το νέο indulging fluid oil της Authentic Beauty Concept

Το AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Indulging Fluid Oil με λίγα λόγια:

  • Μη λιπαρό έλαιο πολλαπλών χρήσεων
  • Χωρίς σιλικόνες
  • Εγγεγραμμένο στο Vegan Society™
  • Καταπολεμά το φριζάρισμα
  • Σφραγίζει τις σπασμένες άκρες
  • Προστατεύει από τη θερμότητα κατά το στέγνωμα με το πιστολάκι
  • Προσθέτει λάμψη και απαλό τελείωμα σε νωπά και στεγνά μαλλιά
  • Με φρέσκο και εκλεπτυσμένο, καθαρό άρωμα
  • 100% ανακυκλώσιμο γυάλινο μπουκάλι και κουτί συσκευασίας
Mόλις κυκλοφόρησε το νέο indulging fluid oil της Authentic Beauty Concept

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Προσεκτικά Επιλεγμένα, Αγνά Συστατικά

Για την AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT ήταν σημαντικό να επιλέξουν φυσικά συστατικά από προσεκτικά επιλεγμένες πηγές. Δεν ακολούθησαν την εύκολη λύση, αλλά δημιούργησαν προϊόντα με ακεραιότητα: χωρίς σιλικόνες, θειικές επιφανειοδραστικές ουσίες και τεχνητές χρωστικές ουσίες. Ως μέρος αυτού, η AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT υποστηρίζει τη βιώσιμη παραγωγή της πρώτης ύλης Guar (Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride) μέσω του Sustainable Guar Initiative. Το πρόγραμμα αυτό διδάσκει και προωθεί τις βιώσιμες γεωργικές πρακτικές σε περισσότερες από 1.200 γεωργικούς οικισμούς στην Ινδία. Αγρότες – το 25% των οποίων είναι γυναίκες- είναι εκπαιδευμένοι στην σπορά, την καλλιέργεια και τη συγκομιδή των φυτών Guar, με τον πιο βιώσιμο και παραγωγικό τρόπο, κάτω από δίκαιες συνθήκες εργασίας.

Mόλις κυκλοφόρησε το νέο indulging fluid oil της Authentic Beauty Concept

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Memento Service

Το μενού εμπειριών AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT επιτρέπει στον κομμωτή να εξατομικεύσει θεραπείες και υπηρεσίες για να χαρίσει αψεγάδιαστα όμορφα μαλλιά. Ειδικά σχεδιασμένο ώστε να εξισορροπεί μαλλιά, μυαλό και πνεύμα, οι υπηρεσίες στο Μενού Εμπειριών θα βοηθήσουν τις πελάτισσες του κομμωτηρίου να ξεφύγουν από τον έντονο εξωτερικό κόσμο και να εστιάσουν στον εαυτό τους για μια προσωπική στιγμή ενσυναίσθησης. Υπάρχουν 3 είδη υπηρεσιών για να επιλέξετε, ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στη διάθεση, το πρόγραμμα και τις ανάγκες των μαλλιών της κάθε πελάτισσας. Κάθε μία υπηρεσία θα ταξιδέψει την πελάτισσα σε μια χαρακτηριστική εμπειρία αισθήσεων για να συνδέσει την εσωτερική με την εξωτερική της ομορφιά μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες θεραπείες και Essences.

Οι κομμωτές έχουν τη δυνατότητα να συνδυάζουν ένα προσεκτικά επιλεγμένο Essence με την κατάλληλη μάσκα θεραπείας από τη συλλογή για να δημιουργούν μια εξατομικευμένη θεραπεία περιποίησης. Για μια εκτεταμένη υπηρεσία εμπειριών, έχει ενσωματωθεί ένας συνδυασμός κινήσεων μασάζ με μικρά χτυπήματα, κυκλικές, διασταυρούμενες και ευθείες κινήσεις μασάζ, για να βοηθήσουν την εσωτερική ομορφιά και γαλήνη, αναζωογονώντας την ομορφιά από μέσα προς τα έξω. Ως μια τελευταία πινελιά χαλάρωσης, ειδικά ακουστικά Bluetooth και μια μάσκα σας απομονώνουν από τον θόρυβο του εξωτερικού περιβάλλοντος για να απολαύσετε στιγμές επανασύνδεσης με τον εαυτό σας.

Mόλις κυκλοφόρησε το νέο indulging fluid oil της Authentic Beauty Concept

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Online and Digital

Γίνε κι εσύ μέλος της μοναδικής κοινότητας η οποία προωθεί τη νέα #nofilter στάση απέναντι στην αυθεντική ομορφιά: #authenticbeautymovement.

Η επιμελημένη κοινότητα της AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT θα σε συνδέσει με κομμωτές, καλλιτέχνες και ειδικούς ομορφιάς με κοινές πεποιθήσεις σχετικά με την αυθεντική ομορφιά. Μάθε περισσότερα στο: authenticbeautyconcept.grκαι ανακάλυψε την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων της AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT, μαζί με το νέο Indulging Fluid Oil.

Πάρε κι εσύ μέρος στο online κίνημα μέσω του @authenticbeautyconcept στο Instagram, για μια ευκαιρία να φανείς στο social wall της AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT. Οι κομμωτές μπορούν να κοινοποιήσουν το δικό τους περιεχόμενο σχετικά με την αυθεντική ομορφιά μέσω του hashtag #authenticbeautymovement.

Το νέο AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Indulging Fluid Oil κυκλοφορεί από τον Ιανουάριο του 2020.

* Όλες οι φόρμουλες είναι vegan, εκτός από την Shaping Creaming που περιέχει κερί μέλισσας και την Amplify Mousse που περιέχει χιτοζάνη. Στόχος μας είναι και οι δυο αυτές φόρμουλες να γίνουν vegan μέχρι το τέλος του 2020.

SHARE