μαγιό
Φωτογραφία: Instagram/ @candiceswanepoel
BODY OIL

10 υπέροχα λάδια σώματος με τέλειο άρωμα που δεν αφήνουν ίχνος λιπαρότητας


Ενυδατωμένα, λαμπερά πόδια, αυτό που αναζητάμε οι περισσότεροι για τα καλοκαιρινά μας outfits.

Το καλοκαίρι, το σώμα μας έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ενυδάτωση, ενώ σε αισθητικό επίπεδο αναζητάμε τη λάμψη, καθώς αναδεικνύει υπέροχα το μαύρισμά μας.

Από ενυδατικές κρέμες και body butters, μέχρι ξηρά λαδάκια σώματος, υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές, οι οποίες ποικίλουν σε υφή αλλά και άρωμα.

Μεγάλη ζήτηση υπάρχει στα προϊόντα σώματος με καλοκαιρινό άρωμα. Συστατικά όπως η καρύδα και η βανίλια είναι top επιλογές, καθώς το άρωμα τους ταιριάζει απόλυτα στον ηλιόλουστο καιρό.

Εκτός από το κλασικό mix υγρού highlighter με ενυδατική, μπορούμε να επενδύσουμε σε ένα ξηρό λάδι σώματος, που δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας.

Μετά το μπάνιο και ενώ η επιδερμίδα είναι ακόμα υγρή, εφαρμόζουμε λάδι σώματος και περιμένουμε μερικά λεπτά να απορροφηθεί. Αν υπάρχει περιττή ποσότητα, ταμπονάρουμε με μία πετσέτα. Όταν το προϊόν στεγνώσει έχουμε την τέλεια επιδερμίδα. Ενυδατωμένη και λαμπερή, ιδανική για να αναδειχθεί το μαύρισμα και για να φορέσουμε τα πιο καλοκαιρινά outfits.

Ακολουθούν 10 υπέροχα λάδια σώματος, κάποια με shimmer, άλλα χωρίς κι ένα tanning oil για υπέροχο σταδιακό μαύρισμα... επιλογές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σε επίπεδο ενυδάτωσης αλλά και αισθητικής. Το βασικό κοινό χαρακτηριστικό τους είναι το τέλειο άρωμα!

Moroccan Body Oil
Mykonos Heat Tanning Oil
Saryna Key Dry Body Oil
Laouta Deep Hydrating Glowing Oil
La Mer Shimmering Oil
Youth Lab Dry Oil
Fresh Line Dry Oil
Mastic Spa Dry Body Oil with Shimmer
NYXE Dry Oil for Hair and Body
Kiehl's Nourishing Body Oil
SHARE