Γυναίκα βάζει άρωμα
Φωτογραφία: Shutterstock
BRIDAL MANICURE

Bridal Mani: 3 εναλλακτικές προτάσεις για όσες αποφεύγουν το γαλλικό


Το γαλλικό σχέδιο είναι το κατεξοχήν μανικιούρ που επιλέγουν οι γυναίκες, για την ημέρα του γάμου τους.

Κομψό, κλασικό, σε αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα με το bridal look είναι αναμφισβήτητα αγαπημένη επιλογή γυναικών που σκοπεύουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και όχι μόνο.

Ωστόσο, υπάρχει κι ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών που αρνείται να κάνει οποιοδήποτε σχέδιο στα νύχια τους, ακόμα και γαλλικό. Προτιμούν μονοχρωματικό μανικιούρ αλλά και πεντικιούρ, στην καθημερινότητά τους αλλά και την ημέρα του γάμου τους.

Παρακάτω καταλήξαμε σε 3 εναλλακτικές προτάσεις, ιδανικές για bridal mani αλλά και pedi.

Είναι εξίσου κομψές, διαχρονικές και σε αποχρώσεις που ταιριάζουν στο bridal look.

1.Ημιδιάφανα βερνίκια
Ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας επιλέξτε ημιδιάφανο γαλακτερό, μπεζ ή ροζ βερνίκι. Ακόμα και μετά τις 2 στρώσεις, το χρώμα δεν θα είναι γεμάτο αλλά ελαφρώς διάφανο.

Μία preppy-chic επιλογή ιδανική για το bridal look και όχι μόνο.

https://www.instagram.com/p/BsMYIVuHum5/

2.Nude-Pink
Είναι μία girly, ρομαντική επιλογή που ταιριάζει στο bridal look. Θέλουμε το βερνίκι να είναι ουδέτερο, ούτε πολύ μπεζ αλλά ούτε και ροζ. Η ενδιάμεση απόχρωση είναι ιδανική και ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

https://www.instagram.com/p/CBd4i1ZD5ZC/

3.Το χρώμα του μαργαριταριού
Για τις νύφες του καλοκαιριού είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς αυτή η ελαφρώς περλέ απόχρωση ταιριάζει με την bronze επιδερμίδα. Ένα ιριδίζον λευκό που θυμίζει έντονα το μαργαριτάρι είναι τόσο chic and classy που δύσκολα μία νύφη μπορεί να του αντισταθεί.

https://www.instagram.com/p/CBb8HwUpHLd/
SHARE