Η Μαρία Μπακοδήμου με μαύρο φόρεμα
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

Τα κραγιόν της Μαρίας Μπακοδήμου είναι ιδανικά για γυναίκες 50+ (και όχι μόνο)


Μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση, μία γυναίκα με εξαιρετικό στιλ, που ξέρει να τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, χωρίς να υπερβάλλει. Ο λόγος για τη Μαρία Μπακοδήμου.

Τα ξανθά μαλλιά και τα χείλη της είναι δύο από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουμε με την πρώτη ματιά. Η ίδια τόσο στις επίσημες όσο και στις απλές, καθημερινές εμφανίσεις της βάφεται εξαιρετικά και τονίζει με σωστό τρόπο τα χαρακτηριστικά της.

Για τις περισσότερες εξόδους της, επιλέγει να τονίζει το βλέμμα της με smokey σε φυσικές ή γκρι αποχρώσεις. Για τα χείλη της προτιμάει τις πιο nude, οι οποίες δένουν εξαιρετικά με την σταρένια της επιδερμίδα και τα κατάξανθα μαλλιά της.

Τα nude κραγιόν σε διάφορους τόνους είναι ιδανικά για κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από το στιλ, την ηλικία και την προσωπικότητα. Με άλλα λόγια, είναι οι πασπαρτού αποχρώσεις που δημιουργούν safe, εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ.

Για ένα έντονο smokey look, η Μαρία Μπακοδήμου επιλέγει απαλό nude στα χείλη, σε τόνο του ροζ. Μία πιο pale, girly-chic απόχρωση ιδανική για όσες θέλουν να δώσουν χρώμα και να ισορροπήσουν παράλληλα τα έντονα μάτια.

Μία ακόμη εξαιρετική απόχρωση που επέλεξε η Μαρία Μπακοδήμου για τα χείλη της και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες, αλλά ιδιαίτερα σε εκείνες είναι άνω των 50 που θέλουν πιο απλά, ισορροπημένα looks, είναι το σκούρο καφέ. Μία απόχρωση που δημιουργεί αντίθεση με τα ξανθά της μαλλιά και ισορροπεί άψογα με το bronzer στα ζυγωματικά της και το έντονο smokey των ματιών της.

Τέλος, η Μαρία Μπακοδήμου για ένα total black look με ολόσωμη φόρμα, προτίμησε απαλό φούξια με shimmer. Μία απόλυτα femme fatale απόχρωση, που ξεφεύγει από το κλασικό κόκκινο και χαρίζει δυναμισμό και θηλυκότητα στο στιλ. Ένα χρώμα δυνατό που σίγουρα δεν περνάει από κανέναν απαρατήρητο.

SHARE