γιορτινά μακιγιάζ
Φωτογραφία: Instagram/ @valerialipovetsky
THE EASY LOOKS

Έτοιμη σε 10 λεπτά: 3 εύκολα μακιγιάζ για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν


Πολλές φορές, οι 24 ώρες της ημέρας δεν αρκούν, με αποτέλεσμα ο χρόνος που αφιερώσουμε στο μακιγιάζ να είναι λιγότερος από 10 λεπτά.

Καθώς τις προσεχείς ημέρες θα κάνουμε αρκετές εμφανίσεις πρωινές αλλά και βραδινές, που απαιτούν περιποιημένο μακιγιάζ, επιστρατεύουμε εύκολα και εντυπωσιακά looks που απαιτούν ελάχιστα προϊόντα και ελάχιστα λεπτά.

Πασπαρτού looks που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από στιλ, προσωπικότητα και ηλικία. Looks με διαχρονική αξία που εντυπωσιάζουν τους πάντες και μας κάνουν να δείχνουν περιποιημένες, χωρίς να έχουμε κουραστεί ιδιαίτερα.

Το κόκκινο κραγιόν: Απλό, διαχρονικό και πανεύκολο. Πραγματικά το κόκκινο κραγιόν δε χρειάζεται καμία σκιά στο άνω ή κάτω βλέφαρο για να ισορροπήσει. Μπορεί μόνο του να σταθεί στο πρόσωπο και να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ. Ελάχιστο bronzer στα ζυγωματικά για να ζεστάνουμε το πρόσωπο και μάσκαρα στις βλεφαρίδες για πιο τονισμένο βλέμμα αρκούν για να έχουμε το απόλυτο femme fatale look.

Το κόκκινο κραγιόν με matte υφή είναι τρομερά sexy:

Η καφέ σκιά: Επιλέγουμε μία καφέ σκιά, σε σκούρα απόχρωση και την εφαρμόζουμε στο άνω κινητό βλέφαρο. Δεν χρειάζεται καν να έχουμε πινέλο, αρκεί το δάχτυλο μας να είναι στεγνό, να μην έχει υγρασία και να κάνουμε απαλές, ταμποναριστές κινήσεις με τη σκιά. Ολοκληρώνουμε με mascara, ρουζ και το κραγιόν της επιλογής μας. Ένα τονισμένο, natural look που χαρίζει σαγηνευτικό βλέμμα.

Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα πείτε «ναι» στην καφέ σκιά που περιέχει shimmer:

Monochromatic Look: Τελευταίο και ίσως πιο εντυπωσιακό είναι το look που γίνεται με ένα προϊόν και συγκεκριμένα με το κραγιόν. Επιλέγουμε την απόχρωση που μας ταιριάζει -ροζ, κοραλί, απαλό φούξια, γενικότερα αποφεύγουμε τις έντονες και τις σκούρες- και εφαρμόζουμε το κραγιόν στα χείλη και ελάχιστο στα ζυγωματικά αλλά και στο άνω κινητό βλέφαρο. Δημιουργούμε ένα μονοχρωματικό look, στην απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα μας και δείχνουμε περιποιημένες και εντυπωσιακές.

Η γήινη, nude απόχρωση είναι πάντα μία safe επιλογή:

Extra Tips: Ανεξάρτητα από το look που θα επιλέξουμε, μία περιποιημένη βάση -χωρίς να είναι υπερβολική- και καλοσχηματισμένα φρύδια, είναι δύο πινελιές που προσθέτουν σε κάθε makeup look έξτρα glam.

SHARE