γυναίκα με αξεσουάρ στην εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Getty Images/Ideal image
ΕΞΩΠΛΑΤΟ ΦΟΡΕΜΑ

3 sexy & chic χτενίσματα που θα απογειώσουν το εξώπλατο φόρεμά σου


Τα backless ή αλλιώς εξώπλατα φορέματα και top είναι μία από τις πιο sexy καλοκαιρινές επιλογές για επίσημες ή απλές, stylish, καθημερινές εμφανίσεις.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέξουμε το κατάλληλο χτένισμα, για να αναδείξουμε ένα από τα πιο sexy σημεία του σώματος μας, την πλάτη.

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που επιλέγουν να αφήσουν τα μαλλιά τους ελεύθερα κάτω, κάτι ωστόσο που κρύβει την αποκαλυπτική πλάτη. Από την άλλη, ένας κότσος ή γενικότερα τα μαζεμένα μαλλιά αναδεικνύουν την πλάτη και το αποτέλεσμα είναι super sexy.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν συγκεντρώσαμε 3 προτάσεις για χαλαρά χτενίσματα, που κρύβουν μόνο ένα μέρος της πλάτης. Χτενίσματα κομψά, ρομαντικά και τρομερά sexy που ταιριάζουν απόλυτα με ένα backless φόρεμα ή top.

The Classic Ponytail: Η super stylish Margherita Missoni επέλεξε μία αλογοουρά, για τα μακριά μαλλιά της. Η αλογοουρά έπεφτε στην πλάτη, ενώ οι απαλοί κυματισμοί των μαλλιών της έδιναν το ύφος του sexyness που απαιτούσε το φόρεμά της.

The Wavy Look: Για ένα 90's style με backless top, η Κιάρα Φεράνι επέλεξε απαλούς κυματισμούς για τα μεσαία μήκους μαλλιά της. Οι κυματισμοί έπεφταν στην πλάτη της, ενώ εκείνη έπαιζε με τα μαλλιά της, αλλάζοντας τη χωρίστρα δεξιά και αριστερά, κάνοντας έτσι την εμφάνιση της ακόμα πιο stylish.

Half Updo: Μία ακόμη πρόταση από την Ιταλίδα influencer είναι τα μισά μαλλιά πιασμένα επάνω με ένα stylish αξεσουάρ μαλλιών. Ένα εύκολο χτένισμα που αφαιρεί τα μαλλιά από τους ώμους και προσθέτει όγκο στο πίσω μέρος, κάνοντας έτσι την εμφάνιση σικάτη και αισθησιακή.

SHARE