κόκκινο μανικιούρ
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
MANICURE REDS

Τα 3 κόκκινα βερνίκια που ταιριάζουν απόλυτα σε γυναίκες 50+


Αυτοπεποίθηση, ένα χαρακτηριστικό που είτε γεννιέσαι με αυτό και το έχεις σε όλη σου την ζωή ή το αποκτάς με τα χρόνια.

Όσες γυναίκες δεν το έχουν στο DNA τους, συνήθως το αποκτούν από μία ηλικία και έπειτα, ύστερα από διάφορες εμπειρίες που έχουν βιώσει στην ζωή τους.

Στον κόσμο της ομορφιάς και συγκεκριμένα στο μακιγιάζ, το κόκκινο κραγιόν είναι αυτό που συμβολίζει την δυναμικότητα και την αυτοπεποίθηση που διακατέχει μία γυναίκα. Δεν είναι τυχαίο το ότι κορυφαίοι makeup artists προτείνουν κόκκινο κραγιόν στην πρώτη συνέντευξη για δουλειά.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα νύχια. Τα έντονα χρώματα και συγκεκριμένα το φλογερό κόκκινο είναι αυτό που αντανακλά την έντονη, δυναμική, γεμάτη αυτοπεποίθηση προσωπικότητα της γυναίκας.

Γυναίκες σε ηλικία 50+, γεμάτες εμπειρίες και δυναμικότητα προτιμούν συχνά έντονες αποχρώσεις για τα άκρα τους. Πρώτο στη λίστα προτιμήσεών τους, φυσικά, το κόκκινο και οι διάφορες παραλλαγές.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν επιλέξαμε τα 3 κορυφαία κόκκινα που πρέπει κάθε γυναίκα να έχει επιλέξει στα 50 της. Δυναμικές, έντονες αποχρώσεις που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες, ενώ θα απογειώσουν τον γυναικείο δυναμισμό στα ύψη.

Το κλασικό, βαθύ κόκκινο: ένα χρώμα που ταιριάζει σε λευκές αλλά και σταρένιες επιδερμίδες. Ένα χρώμα διαχρονικό, δυναμικό που φοριέται όλο το χρόνο:

Το κόκκινο του κρασιού: δεν υπάρχει κάτι πιο εντυπωσιακό, από το burgundy red σε καλοφτιαγμένα άκρα. Ένα χρώμα αγαπημένο για το πεντικιούρ, χειμώνα, καλοκαίρι, το οποίο γράφει τρομερά εντυπωσιακά και στα άνω άκρα, ιδιαίτερα σε γυναίκες 50+:

Κόκκινο με μία δόση πορτοκαλί: καθώς πλησιάζουμε στην άνοιξη, αναζητάμε όλο και πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Το συγκεκριμένο κόκκινο που κρύβει ελάχιστο πορτοκαλί μέσα του, είναι φωτεινό, ταιριάζει εξίσου σε ανοιχτές αλλά και μαυρισμένες επιδερμίδες και είναι τρομερά εντυπωσιακό:

SHARE