γυναίκα με πορτοκαλί τοπ και κραγιόν
Φωτογραφία: Instagram/@camilleyolaine
THE PERFECT SMILE!

3 κραγιόν που κάνουν τα δόντια σου να δείχνουν πιο λευκά -Από nude μέχρι κόκκινο


Το λαμπερό χαμόγελο απαιτεί λευκά δόντια και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να πετύχουμε με διάφορους τρόπους.

Η διατήρηση της στοματικής υγιεινής είναι κάτι που αφορά όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από ηλικία, στιλ, τρόπο ζωής. Από μικρά παιδιά επισκεπτόμαστε τον οδοντίατρο και φροντίζουμε την οδοντοστοιχία μας, για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εκτός από τα προγραμματισμένα ραντεβού, για τυχόν άτυχα συμβάν στα δόντια, είναι σημαντικό τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο ή όποτε κρίνει ο οδοντίατρος μας, να κάνουμε καθαρισμό δοντιών. Με αυτό τον τρόπο ελέγχουμε και διατηρούμε υγιή τα δόντια μας, ενώ παράλληλα φροντίζουμε να κρατάμε το χρώμα τους ζωντανό.

Για κάποιον που επιθυμεί ολόλευκα ή ελάχιστα πιο λευκά δόντια, υπάρχουν θεραπείες λεύκανσης στον οδοντίατρο αλλά και θεραπείες που γίνονται στο σπίτι και έχουν θεαματικά αποτελέσματα.

Εκτός όμως από το κομμάτι της λεύκανσης και της διατήρησης της υγιεινής της οδοντοστοιχίας, μπορούμε να “παίξουμε” με το φαινόμενο της οφθαλμαπάτης και να κάνουμε τα δόντια μας να δείξουν πιο λευκά, επιλέγοντας απλά το κατάλληλο χρώμα στο κραγιόν.

Επιλέγοντας τις ιδανικές αποχρώσεις, έντονες αλλά και nude, μπορούμε να κάνουμε τα δόντια μας να δείχνουν πιο λευκά. Πρόκειται για μία τεχνική που χρησιμοποιούν ευρέως οι επαγγελματίες makeup artists, και στηρίζεται στο συνδυασμό χρωμάτων.

Είτε σας αρέσουν τα nude, φυσικά κραγιόν, είτε είστε λάτρεις του έντονου, κλασικού κόκκινου και φυσικά σε κάθε περίπτωση, σας ενδιαφέρει το χαμόγελο σας να είναι εντυπωσιακό και τα δόντια σας να δείχνουν πιο λευκά, οι τρεις προτάσεις που ακολουθούν σας αφορούν στο 100%.

Στο κολάζ που ακολουθεί, θα βρείτε τρία εύκολα κραγιόν, που ταιριάζουν σε κάθε look, σε έντονα αλλά και απαλά και που κάνουν τα δόντια να δείχνουν πιο λευκά. Είναι τρεις προτάσεις απαραίτητες για το νεσεσέρ σας, καθώς φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, χειμώνα και καλοκαίρι, ενώ είναι απόλυτα διαχρονικά.

Αποκτήστε το πιο λαμπερό χαμόγελο, με τις προτάσεις που ακολουθούν:

CHARLOTTE'S HOLLYWOOD BEAUTY ICON LIPSTICKK.I.S.S.I.N.G - ROSE TO FAME
ESTÉE LAUDER Pure Color Matte Lipstick - 616 Enigma
M·A·Cximal Silky Matte Lipstick - Russian RED
SHARE