Κονσίλερ κάτω των 30€
Φωτογραφία: Facebook/Charlotte Tilbury
CONCEALER UNDER 30

5 concealer κάτω των 30 ευρώ - Προσφέρουν κάλυψη και ομοιόμορφο τόνο


Concealer, ένα προϊόν απαραίτητο για τη δημιουργία βάσης προσώπου.

Το concealer δε χρησιμεύει μόνο, για την κάλυψη μαύρων κύκλων. Είναι ένα προϊόν βάσης, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο, σε όποια σημεία θέλουμε κάλυψη.

Το πρώτο στάδιο, για την εφαρμογή concealer, είναι να το εφαρμόσουμε στο χέρι μας ή σε κάποιο δισκάκι makeup, να το δουλέψουμε ελαφρώς, να ζεσταθεί, για να βγουν οι αποχρώσεις του και ύστερα να το εφαρμόσουμε με ταμποναριστές κινήσεις.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι, αν εφαρμόζουμε το concealer με το δάχτυλο, δεν κάνουμε πολλαπλές ταμποναριστές κινήσεις, καθώς με αυτό τον τρόπο απορροφάται το προϊόν από το δάχτυλο μας. Ιδανικά, με ένα πινέλο μακιγιάζ, θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, αν το concealer μας θέλουμε να φωτίζςι την περιοχή των ματιών και επιλέγουμε πιο ανοιχτή απόχρωση, πιθανότατα να μην ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας, άρα δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για κάλυψη σε σημάδια προσώπου.

Στην αγορά υπάρχουν πολλές επιλογές, οικονομικές αλλά και πιο ακριβές, για όσους διαθέτουν για τα προϊόντα μακιγιάζ. Στο κολάζ που ακολουθεί επιλέξαμε το top5 concealer, που κοστίζουν κάτω των 30ευρώ.

Charlotte Tirlbury
tarte
Maybelline
Catrice
essence

Tip: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το concealer ως προϊόν βάσης. Αναμείξτε το με κρέμα ημέρας και με ένα μεγάλο πινέλο, εφαρμόστε το σε όλο το πρόσωπό σας. Το αποτέλεσμα θα είναι μία απαλή, ενυδατική βάση, με λαμπερό αποτέλεσμα.

SHARE