η Elsa Hosk με λευκό ταγιέρ
Φωτογραφία: AP Images
BOB IS BACK

5 influencers που μας πείθουν να τολμήσουμε το καρέ, το πιο chic κούρεμα της άνοιξης


Πριν ένα μήνα κάναμε αφιέρωμα στα μακριά μαλλιά και μάλιστα εγώ προσωπικά είχα αναφέρει πως είναι ιδανική επιλογή για κάθε ηλικία, αρκεί να μπορεί να το υποστηρίξει.

Με την Hailey Bieber να κάνει την αρχή, πριν μερικούς μήνες, το instagram feed ξαφνικά έχει γεμίσει bob hair looks.

Το καρέ, ένα hairstyle που δε φεύγει ποτέ από τη μόδα, αποτελεί top επιλογή, επανέρχεται δυναμικά και κάπως τα μακριά μαλλιά χάνουν την έντονη δόξα τους.

Σε ένα μήκος, με φιλάρισμα, με μακριά φράντζα, με κοντές αφέλειες ή curtain bangs, οι επιλογές στο bob είναι πάρα πολλές και διαφορετικές, κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει τι ταιριάζει στην προσωπικότητα της, στο στιλ της.

Αν και λάτρης των μακριών μαλλιών, μετά από χρόνια πήρα και εγώ την απόφαση να κόψω κοντά τα μαλλιά μου, να κάνω ένα μοντέρνο bob.

Οι φωτογραφίες που είχα κρατήσει στο κινητό μου ήταν από 5 influencers. Από την Chiara και την Elsa, οι γυναίκες που ακολουθούν είναι πραγματικά fashion icons και πραγματικά θα σας πείσουν να τολμήσετε μία αλλαγή στο μήκος, υιοθετώντας το bob hairstyle!

Chiara Ferragni: Κλασικό, σε ένα μήκος, δείχνει υπέροχο με αυστηρό ίσιωμα αλλά και σπαστό.

Hoskelsa: Σε ένα μήκος, με φιλάρισμα στις άκρες, μέχρι το πηγούνι, η Hoskelsa επιμένει στα ίσια μαλλιά και της ταιριάζουν.

Alena Yanchevskaya: Αυστηρό, με γεμάτες άκρες, η Alena θα πείσει κάθε μελαχρινή να κόψει τα μαλλιά της κοντά, σε ένα μήκος.

Camila Coelho: Με αφέλειες και φιλαρίσματα, η Camila λέει ναι στο bob και στο απαλό wavy style.

Zendaya: Κλείνουμε με το απόλυτο bob από την Zendaya. Γεμάτες άκρες, με φράντζα στο πλάι, το απόλυτο femme fatale look.

SHARE