Οι best seller mascara που μπορείτε να επιλέξετε.
Fashion Photoshooting/Photo:Shutterstock
TOP 5 MASCARA

Δοκιμάσαμε 10 οικονομικές mascara και αυτές είναι οι 5 καλύτερες


Σε ένα mini γκάλοπ που έκανα με τις φίλες μου, κατάλαβα ότι η mascara είναι το αγαπημένο τους προϊόν μακιγιάζ.

Στην ερώτηση “αν είχες να επιλέξεις μόνο ένα καλλυντικό για την έξοδο σου, ποιο θα ήταν αυτό”, ομόφωνα απάντησαν τη mascara, καθώς όπως μου είπαν χωρίς τονισμένο βλέμμα, το πρόσωπο είναι εντελώς άτονο.

Αργότερα στη συζήτηση, τέθηκε το θέμα της τιμής, όπου καταλήξαμε όλες μαζί ότι υπάρχουν ακριβές mascara που τουλάχιστον στις δικές μας βλεφαρίδες, δεν έχουν τα θεαματικά αποτελέσματα που υπόσχονται, αλλά και το αντίθετο. Υπάρχουν πολλές, οικονομικές επιλογές που χαρίζουν εντυπωσιακές βλεφαρίδες.

Μετά από αυτή τη συζήτηση, αποφάσισα να κάνω τη δική μου έρευνα για να καταλήξω στο δικό μου Top5, με mascara που κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ.

Να σας πω ότι το πείραμα δεν ήταν δύσκολο, καθώς υπάρχουν αρκετές επιλογές σε καταστήματα ομορφιάς, φαρμακεία αλλά ακόμη και σε σούπερ μάρκετ, στο stand με τα καλλυντικά, όπου είναι τρομερά αξιόλογες.

Σχεδόν δυσκολεύτηκα να επιλέξω μόνο 5, καθώς σχεδόν όλες ήταν καταπληκτικές.

Εστίασα αυτή τη φορά στο μήκος και επέλεξα τις mascara, που χαρίζουν έντονο αποτέλεσμα, χωρίς να χρειαστεί να δουλέψω αρκετά τις βλεφαρίδες μου. Με ένα πέρασμα, οι βλεφαρίδες μεταμορφώνονταν και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά θεαματικό.

Δεδομένου ότι πλησιάζουμε στις γιορτές και θα χρειαστεί να κάνουμε κάποιες επίσημες εμφανίσεις, κρατήστε το top5 που ακολουθεί ένα screenshot και ξοδέψτε ελάχιστα χρήματα, για μακριές, τονισμένες βλεφαρίδες, που δεν κολλάνε μεταξύ τους. 

Maybelline Lash Sensational Sky High: Η αδιάβροχη μάσκαρα Maybelline Lash Sensational Sky High χαρίζει βλεφαρίδες που αγγίζουν τον ουρανό. Ξεχάστε πια τις μαύρες μουντζούρες και τους κόμπους. Η αδιάβροχη σύνθεση εξασφαλίζει μακρά διάρκεια και το εύκαμπτο βουρτσάκι Flex Tower αναδεικνύει κάθε διάσταση των βλεφαρίδων.
ESSENCE Lash Princess Sculpted Volume Mascara: Δραματικός όγκος ή καλοσχηματισμένες βλεφαρίδες; Η νέα μάσκαρα με το ειδικό καμπυλωτό και κωνικό βουρτσάκι είναι ιδανική και για τα δύο, ενώ παράλληλα σμιλεύει την κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά.
Sephora Collection Size Up Mascara: Μια μάσκαρα από τη SEPHORA COLLECTION που χαρίζει εντυπωσιακό όγκο στη στιγμή, ενώ ταυτόχρονα δίνει μήκος και καμπύλη στις βλεφαρίδες για θεαματικό αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα.
The Body Shop Turn It Up Mascara: Δώστε τον όγκο που χρειάζονται οι βλεφαρίδες σας! Αυτή η mascara  με έντονο χρώμα θα κάνει τους άλλους να σας κοιτάνε στα μάτια!
ARTDECO Angel Eyes Mascara Waterproof: Αδιάβροχη μάσκαρα για μεγαλύτερα μάτια. Ανεβάζει τις βλεφαρίδες από την εσωτερική έως την εξωτερική γωνία. Το βουρτσάκι υψηλής τεχνολογίας είναι γεμάτο με εύκαμπτες τριχούλες, διαφορετικών μηκών. Εξαιρετική για βαθιά και μικρά μάτια.SHARE