γυναίκα με μαγιό Zara
Φωτογραφία: Zara
SHOWER GEL

Αφρόλουτρα με μοναδικό άρωμα που χαρίζουν απαλό δέρμα


Το μπάνιο είναι μία από τις πιο χαλαρωτικές στιγμές της ημέρας.

Είτε προτιμάτε να μπαίνετε στο μπάνιο σας το πρωί, ακόμα και πριν πιείτε το καφέ, ή το βράδυ όταν έχετε επιστρέψει μετά από μία δύσκολη ημέρα, αυτά τα λεπτά που το νερό τρέχει στο σώμα σας, σας χαλαρώνουν, ενώ ταυτόχρονα σας αναζωογονούν.

Σημαντικό κομμάτι του απολαυστικού μπάνιου είναι φυσικά το αφρόλουτρο. Το άρωμα που διαχέεται από το αφρόλουτρο, δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για να αποφορτιστούμε, να διώξουμε την ένταση αλλά και να καθαρίσουμε το μυαλό μας.

Όπως συμβαίνει με τα αρώματα, έτσι και με τα αφρόλουτρα υπάρχουν πολλές επιλογές. Αρώματα με εσπεριδοειδή, με λουλούδια, με καλοκαιρινά συστατικά όπως καρύδα ή βανίλια. Κάθε ένας επιλέγει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα αλλά και αυτό το άρωμα που θέλει να έχει η επιδερμίδα του.

Επιπλέον το αφρόλουτρο είναι ένα ενυδατικό προϊόν. Τα συστατικά που περιέχει ενυδατώνουν το δέρμα και το κάνουν πιο απαλό και σφριγηλό.

Στο κολάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε κάποια από τα πιο αγαπημένα μας. Αφρόλουτρα που μυρίζουν υπέροχα, ενώ χαρίζουν βελούδινη επιδερμίδα.

l'Occitane
Molton Brown
Jo Malone
APIVITA
Nicea
Dove
Aromatica, Papoutsanis

Tip: Αν θέλετε το μέγιστο άρωμα από το αφρόλουτρο σας, συνδυάστε το με την ενυδατική. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμη, εφαρμόστε ενυδατική με ανάλογα συστατικά. Κλειδώστε τη μυρωδιά, ψεκάζοντας το αγαπημένο σας άρωμα.

SHARE