Η βασίλισσα Ελισάβετ χαμογελά και φορά μπλε ταγέρ
Το πρώτο τηλεοπτικό μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ/ Φωτογραφία: AP Images
ROYAL MANICURE

Το αγαπημένο βερνίκι νυχιών της βασίλισσας Ελισάβετ κοστίζει κάτω από 10€


Κατά τη διάρκεια των 70 χρόνων της βασιλείας της η Βασίλισσα Ελισάβετ II ως μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου, στις περισσότερες εμφανίσεις της προτιμούσε ένα ζευγάρι γάντια, το οποίο ήταν ασορτί με το σύνολο που φορούσε.

Στο beauty style της προτιμούσε έντονο ροζ κραγιόν, ενώ κάποιες φορές επέλεγε το κλασικό κόκκινο.

Χαρακτηριστικό στοιχείο στο signature look της αείμνηστης βασίλισσας που πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν είναι τα νύχια της.

Σε πολλές στιγμές της ζωής της που δε φορούσε γάντια, η Βασίλισσα Ελισάβετ II εμφανιζόταν φορώντας ένα πολύ δημοφιλές χρώμα βερνικιού νυχιών που πολλές από εμάς έχουμε στις προσωπικές μας συλλογές.

Ο λόγος για το απαλό ροζ Ballet Slippers βερνίκι, της Essie.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Essie, το 1989, ο κομμωτής της βασίλισσας έγραψε ένα γράμμα στην ιδρύτρια του brand, Essie Weingarten, ζητώντας την απόχρωση Ballet Slippers, καθώς όπως ανέφερε ήταν το μόνο χρώμα που προτιμούσε η ίδια για το μανικιούρ της.

Αυτό το τέλειο καθαρό ροζ, με το οποίο έχουμε βάψει τα νύχια μας αμέτρητες φορές, αγαπήθηκε από τη Βασίλισσα Ελισάβετ II. Μάλιστα, της άρεσε τόσο πολύ που πρότεινε να το φορέσουν και όλες οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας, οπότε γρήγορα έγινε βασικό στοιχείο στις εμφανίσεις των Kate Middleton και Meghan Markle.

Αυτό το ανοιχτόχρωμο βερνίκι που αγαπούσε η Βασίλισσα Ελισάβετ έκανε υπέροχη αντίθεση με τα ζωηρά χρώματα των ρούχων της. Ήταν, είναι και θα παραμείνει αναμφισβήτητα, η απόλυτη royal επιλογή.

SHARE