πεντικιούρ
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
PEDICURE

All time classic pedi επιλογές που είναι πάντα in-fashion


Ήδη από τις αρχές Απριλίου, μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, τα νύχια των ποδιών μου δεν μένουν σχεδόν ποτέ άβαφα.

Το πεντικιούρ είναι σχεδόν εβδομαδιαίο για εμένα, καθώς θέλω τα άκρα μου να είναι περιποιημένα, το βερνίκι να μην έχει ξεβάψει σε κάποια γωνία και φυσικά οι φτέρνες μου να είναι βελούδινες και απαλές.

Προσωπικά, κάνω εναλλάξ κάθε εβδομάδα πεντικιούρ. Και αλλαγή χρώματος. Ανά δύο εβδομάδες δηλαδή κάνω ένα γενικό ρετούς σε φτέρνες, πετσάκια κ.λπ., ενώ ενδιάμεσα -και αν χρειαστεί- αλλάζω απλά το βερνίκι και διορθώνω ό,τι χρειάζεται.

Το ερώτημα που προκύπτει πάντα είναι τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου. Με τόσο μεγάλη ποικιλία στις αποχρώσεις, νομίζω δεν είμαι η μόνη που μπερδεύομαι και αναρωτιέμαι τι χρώμα να επιλέξω. Βασικό κριτήριο είναι το αν έχω μαυρίσει ή όχι. Ωστόσο, πάντα έχω στο μυαλό μου κλασικές αποχρώσεις, που δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα και ταιριάζουν σε κάθε γυναικείο στιλ, ανεξάρτητα από ηλικία, χρώμα επιδερμίδας και στιλ παπουτσιών που επιλέγει κάθε γυναίκα.

Κόκκινο βερνίκι

Είναι η πιο classy and sexy επιλογή. Το κόκκινο βερνίκι στα κάτω άκρα είναι αναμφισβήτητα η πιο εντυπωσιακή επιλογή, για χειμώνα και καλοκαίρι. Ιδανικό για επίσημες, casual εμφανίσεις, για την περίοδο των διακοπών αλλά και τις ημέρες που είμαστε στην πόλη και οι υποχρεώσεις τρέχουν.

Σκούρο βερνίκι

Το έχουμε πει και σε παλαιότερο άρθρο, τα σκούρα βερνίκια στο πεντικιούρ είναι βασική, καλοκαιρινή επιλογή. Ιδιαίτερα με τα αρχαιοελληνικά σανδάλια που επιλέγουμε τους περισσότερους μήνες ταιριάζουν απόλυτα, ενώ δίνουν ένα modern-rock χαρακτήρα που απογειώνει το στιλ.

Ημιδιάφανο βερνίκι

Είναι η νέα προσθήκη στα nail trends. Τα ημιδιάφανα βερνίκια είναι εδώ για να αντικαταστήσουν ακόμη και τα nude. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι ιδανική για την περίοδο των διακοπών, καθώς αν χαλάσει έστω και μία γωνία δεν είναι τόσο ορατό και δεν φαίνεται άσχημο.

SHARE