γυναίκες στην παραλία
Φωτογραφία: Instagram/@sirthelabel
MUST HAVE

Αποσμητικά με fresh άρωμα που διαρκεί όλη την ημέρα


Το αποσμητικό είναι από τα βασικά καλλυντικά που έχουμε στο μπάνιο μας ή στο νεσεσέρ, όταν λείπουμε διακοπές

Σε οποιαδήποτε μορφή spray, stick ή ακόμα και σε μορφή πούδρας, ο βασικός στόχος είναι ένας, να έχει διάρκεια. Θέλουμε από την στιγμή που εφαρμόζουμε το αποσμητικό, η περιοχή της μασχάλης που τείνει να ιδρώνει πιο εύκολα από τα υπόλοιπα μέρη του σώματος, να μυρίζει όμορφα και η μυδωριά αυτή να διαρκεί.

Εξίσου σημαντικό είναι το αποσμητικό, να μην αφήνει λεκέδες στα ρούχα που φοράμε. Πολλές φορές το spray ή το roller, μπορεί να λεκιάσει την μπλούζα και να αφήσει λευκό λεκέ. Πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι σημαντικό να περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα να στεγνώσει το αποσμητικό, όμως και αυτό πρέπει να μην δημιουργεί λεκέδες.

Ένα από τα αγαπημένα μας προϊόντα, το οποίο ήταν και υποψήφιο στα φετινά βραβεία ομορφιάς Prix de Beauté, είναι το αποσμητικό Bioten. Διαθέτει αποσμητικά σε μορφή spray αλλά και stick, δεν αφήνει λεκέδες, ενώ το άρωμα διαρκεί ώρες:

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, με υαλουρονικό οξύ, με τριαντάφυλλο, με βιταμίνη C αλλά και με φυσικό άργιλο είναι σίγουρο ότι ένα από τα αποσμητικά Bioten θα αποκτήσει θέση στο μπάνιο σας και στο νεσεσέρ σας.

SHARE