μοντέλα
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
ΑΡΩΜΑ

Ποιο άρωμα να επιλέξετε για το 2023, σύμφωνα με το ζώδιό σας


Τα άστρα έχουν να μας πουν πολλά και ένα από αυτά είναι και το άρωμα που μας ταιριάζει.

Τι προβλέπουν τα άστρα για το 2023, για κάθε ζώδιο, πώς θα είναι η ψυχολογία, η διάθεση κάθε ζωδίου;

Δυναμικοί, ρομαντικοί, χαλαροί, ευδιάθετοι ή προβληματισμένοι -όποια και αν είναι η διάθεσή σας για το 2023, εμείς εντοπίσαμε το άρωμα που σας ταιριάζει. Το άρωμα που ταιριάζει στην ψυχοσύνθεσή σας, για αυτό βγείτε στα μαγαζιά και δοκιμάστε στο δέρμα σας την πρόταση που έχουμε για εσάς ή μάλλον για το ζώδιο σας.

Κριός: Είστε Κριός και ξέρετε πώς να αντιμετωπίζετε τα συναισθηματικά αλλά και τα σωματικά σκαμπανεβάσματα που θα αντιμετωπίσετε τη νέα χρονιά. Μπορείτε να βασιστείτε στον Δία, ωστόσο, που θα ανακτήσει τις δυνάμεις σας και θα είναι ένα βοήθημα στη ζωή σας όλο το χρόνο.

Baccarat Rouge 540, η αλχεμία των αισθήσεων θα σας απογειώσει!

Ταύρος: Οι Ταύροι είναι επαγγελματίες στο να είναι συγκεντρωμένοι στη ζωή τους. Αλλά το ετήσιο ωροσκόπιο του Ταύρου για το 2023 θέλει να κάνετε κάποιες αλλαγές -τις καλές. Για να ακολουθήσετε τα όνειρά σας και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σε όλα, ίσως χρειαστεί να παρέμβετε στην κανονική σας ζωή. Οι προβλέψεις δεν λένε ότι η χρονιά θα σε κάνει να παλέψεις. Ωστόσο, σίγουρα θα σας κάνει καλύτερους βάζοντάς σας σε δύσκολες καταστάσεις όπου οι αποφάσεις σας θα είναι σημαντικές.

La Vie est Belle για εσάς!

Δίδυμος: Η δυαδικότητα τρέχει στον χαρακτήρα σας. Λοιπόν, τι θα λέγατε να αναδιαμορφώσετε τον εαυτό σας για να αγκαλιάσετε τα καλύτερα μέσα στη χρονιά; Το ετήσιο ωροσκόπιο των Διδύμων για το 2023 προβλέπει ότι μπορεί να συμβούν καταστάσεις κατά μέτωπο μπροστά σας, όπου σκόπιμα πρέπει να κρατήσετε στην άκρη τη δυαδικότητα σας και να ενεργήσετε υπομονετικά για να λύσετε ό,τι σας προβληματίζει.

Eyes Closed και απολαύστε ό,τι νέο έρθει στη ζωή σας.

Καρκίνος: Δώστε στα πάθη και στα σχέδιά σας την καλύτερη ευκαιρία. Με το σωστό χτύπημα στη ζωή και τον κατάλληλο ενθουσιασμό και ενέργεια, θα τα καταφέρετε ακόμα και τις όχι και τόσο ευνοϊκές μέρες του χρόνου. Για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε, ο Δίας θα είναι εκεί. Είτε πρόκειται για την επαγγελματική σας ζωή είτε για την προσωπική σας ζωή, ο πλανήτης θα σας βοηθήσει. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι και ο Κρόνος είναι εκεί και θα σας επιβραδύνει για να σας αφήσει να κατανοήσετε τη ζωή διαφορετικά.

724, ένα άρωμα για κάθε μέρα, για όλες τις ώρες.

Λέων: Παρόλο που η χρονιά μπορεί να φέρει κάποιες προκλήσεις στο δρόμο σας, θα τα πάτε πολύ καλά. Οι προβλέψεις του ετήσιου ωροσκοπίου του Λέοντα για το 2023 λένε ότι η δίψα σας να είστε οι καλύτεροι και να έχετε το καλύτερο θα σας κάνει να καταβάλετε τις πιο κατάλληλες προσπάθειες που μπορείτε. Οι πλανήτες το απαιτούν αυτό από εσάς.

Soleil Neige, χαλαρό και κρυσταλένιο, όπως σας θέλουν οι πλανήτες.

Παρθένος: Είστε ένας από τους πιο λογικούς ανθρώπους στο ζωδιακό τραπέζι. Αλλά ούτε εσύ είσαι τέλειος. Σωστά; Το ετήσιο ωροσκόπιο της Παρθένου για το 2023 έχει μία πρόταση για εσάς, αποφύγετε να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα!

Gucci Flora, τα λουλούδια του οίκου θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις.

Ζυγός: Όλοι γνωρίζουμε ότι η ισορροπία είναι το κλειδί για την ηρεμία σας. Και το ετήσιο ωροσκόπιο του Ζυγού δείχνει έντονα το ίδιο. Ωστόσο, η ενδοσκόπηση, η κατανόηση των εξελίξεων και οι αλλαγές ανάλογα θα ήταν κάτι που θα χρειαστείτε. Οι πλανητικές διελεύσεις θα σας ευνοήσουν σε μεγάλο βαθμό και θα φέρουν ικανοποίηση στη ζωή σας. Ωστόσο, να θυμάστε ότι δεν θα λειτουργήσουν όλα όσα είναι σωστά για εσάς.

Narciso, ένα άρωμα που ορίζει την ισορροπία.

Σκορπιός: Η διέλευση του πλανήτη Δία το 2023 θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στο μυαλό σας. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, η διέλευση του Κρόνου θα έρθει ως προειδοποίηση σε ορισμένους τομείς της ζωής σας. Αυτός ο συνδυασμός γεγονότων σίγουρα θα αλλάξει την αντίληψή σας με πολλούς τρόπους. Επίσης, θα σπάσουν κάποιες πεποιθήσεις που είχατε για τη ζωή και για κάποιος ανθρώπους Ακούγεται σαν μια χρονιά που ανοίγει τα μάτια;

English Pear and Freesia, μία θεσπέσια, ήπια μυρωδιά που θα σπάσει κάθε λανθασμένη πεποίθηση.

Τοξότης: Με κάθε τρόπο, μπορείτε να ονομάσετε αυτή μια ευνοϊκή χρονιά. Το ετήσιο ωροσκόπιο του Τοξότη το 2023 σηματοδοτεί μια εποχή για εξερεύνηση και κατανόηση. Όχι μόνο θα λάβετε τις ευλογίες των πλανητών, αλλά θα κάνετε και μερικά σπουδαία επιτεύγματα.

Oud and Spice, καθώς το '23 θέλει περιπέτεια και εξερεύνηση.

Αιγόκερως: Με έμφαση στην ηθική και τους τρόπους ζωής σας, θα τα πάτε πολύ καλά, σύμφωνα με το ετήσιο ωροσκόπιο του 2023. Οι μέρες που έρχονται όχι μόνο θα σας φέρουν επιτυχία αλλά και θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε όλα τα υπολειπόμενα σχέδια του προηγούμενου έτους. Πρέπει να εκφραστείτε σωστά και να διαχειριστείτε όλους τους τομείς της ζωής σας με σωστή στάση και επίγνωση. Να είστε ο εαυτός σας!

While Fleur de Peau, το άρωμα που θα σας φωτίσει τους ορίζοντες της ζωής.

Υδροχόος: Ακριβώς όπως το σύμβολό σας, αντέχετε πάρα πολλά. Όμως, το ετήσιο ωροσκόπιο του Υδροχόου φέρνει ηρεμία και θα μπορείτε να απολαύσετε λίγο χρόνο για να δουλέψετε με τον εαυτό σας για να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε για το επόμενο έτος. Επιπλέον, η χρονιά θα είναι υπέροχη για εσάς, αν δώστε προσοχή στα σωστά σημεία.

Just Blοοm ή απλά ανθίστε!

Ιχθύς: Πρώτα πρώτα, να είσαι ευγνώμων για όσα έχεις, Ιχθύ! Ακόμη και το ετήσιο ωροσκόπιο των Ιχθύων 2023 σας προτρέπει να το κάνετε. Σε όλες τις πτυχές της ζωής σας, οι πλανητικές διελεύσεις θα σας επιτρέψουν να σκορπίσετε την ευτυχία και να προσελκύσετε το ίδιο στη ζωή σας.

Ginza, η ευχάριστη πλευρά της ζωής.

SHARE