γυναίκα με ροζ ρούχα
Φωτογραφία: Instagram/@camilleyolaine
THE ROSE GALLERY

Αρώματα με βάση το τριαντάφυλλο -Μεθυστικά, με απαλή μυρωδιά που σε ταξιδεύει


Όταν σκέφτομαι αρώματα με βάση το τριαντάφυλλο, η δική μου η μνήμη με πάει πίσω, στα πουδρένια αρώματα που φορούσε η γιαγιά μου.

Ενώ πολλά γνωστά και φυσικά κλασικά αρώματα περιστρέφονται γύρω από αυτήν την εμβληματική αρωματική νότα, το τριαντάφυλλο είναι ξανά trending το 2022 -οι τόσες πολλές νέες κυκλοφορίες αρωμάτων το αποδεικνύουν!

Γαλλικοί οίκοι όπως ο Dior και η Chanel είναι πολύ γνωστοί για τα αρώματά τους με νότες από τριαντάφυλλο, όμως το 2022 δεν είναι αυτοί οι μοναδικοί εκπρόσωποι.

Υπάρχουν πολλά νέα λανσαρίσματα εμβληματικών οίκων που έχουν κυριολεκτικά υμνούν τις νότες αυτού του πολύτιμου λουλουδιού, σε διαφορετικές εκδοχές τους.

Το τριαντάφυλλο συνδυάζεται καλά με νότες εσπεριδοειδών για ένα ελαφρύ και φρέσκο καλοκαιρινό άρωμα ή μπορεί να αποκτήσει μια αισθησιακή διάθεση όταν συνδυάζεται με μόσχο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι το τριαντάφυλλο είναι παλιομοδίτικο. Ωστόσο, ένα συστατικό μόνο του δεν σημαίνει τίποτα στο άρωμα, καθώς ανάλογα με τους συνδυασμούς που γίνονται, το τελικό αποτέλεσμα είναι κάθε φορά εντελώς διαφορετικό.

Στο κολάζ που ακολουθεί, επιλέξαμε τα καλύτερα σύγχρονα αρώματα με τριαντάφυλλο που είναι βέβαιο ότι θα κάνουν πολλούς να αναρωτηθούν τι άρωμα φοράτε.

Αρκεί να τα δοκιμάσετε μία φορά για να τα προσθέσετε στο boudoir σας!

MOLTON BROWN, Delicious Rhubarb and Rose Eau De Toilette
MAISON FRANCIS KURKDJIAN, A La Rose Eau De Parfum
JO MALONE, Red Roses Cologne
TOM FORD, Rose Prick Eau de Parfum
DIPTYQUE, Eau Capitale Eau de Parfum
FRÉDÉRIC MALLE, Portrait of a Lady Eau de Parfum
BYREDO, Lil Fleur Eau de Parfum
CHLOÉ, Rose Tangerine Eau de Toilette
SHARE