αρωματικά χώρου
Φωτογραφία: Shutterstock
HOME DIFFUSER

Αρωματικά χώρου που θα δημιουργήσουν μια χουχουλιάρικη και ρομαντική ατμόσφαιρα


Είναι ωραίο να μυρίζει όμορφα το σπίτι, να ανοίγεις την πόρτα και να έχει μία ξεχωριστή μυρωδιά.

Επιπλέον είναι σχεδόν αναγκαίο, όταν μαγειρεύουμε ή μπορεί να έχουμε τζάκι στον χώρο, να έχουμε ένα αρωματικό χώρου για να «τραβάει» τις κακές μυρωδιές.

Τα κεράκια είναι η πρώτη πρόταση, τα οποία πρέπει να τα ανάψουμε για να βγάλουν στην ατμόσφαιρα το άρωμα τους. Μία δεύτερη επιλογή είναι τα diffusers, τα μπουκάλια που περιέχουν υγρό αρωματικό και μέσα από τα sticks το άρωμα διαχέεται στην ατμόσφαιρα.

Ανάλογα το diffuser που θα επιλέξετε, το άρωμα διαρκεί από έναν μήνα μέχρι και δύο. Είναι σημαντικό ανά εβδομάδα περίπου, να αναποδογυρίζετε τα sticks, έτσι ώστε το άρωμα που έχει ποτίσει το ξύλο να βγαίνει στην ατμόσφαιρα του σπιτιού ή του χώρου που βρίσκεστε.

Υπάρχουν πολλές, διαφορετικές μυρωδιές που καλύπτουν όλα τα γούστα. Αρώματα λουλουδιών, πούδρας, εσπεριδοειδών ή πιο ανατολίτικα με κανέλα και musk. Επιλέξτε ένα για τον χώρο σας, σύμφωνα με το γούστο σας. Είναι σύνηθες να επιλέγουμε αρωματικό χώρου με συστατικά ανάλογα με αυτά που περιέχονται στο αγαπημένο μας άρωμα.

Παρακάτω, σας έχουμε προτάσεις από brands που έχουν ποικιλία σε αρωματικά. Ρίξτε μια ματιά στα instagram accounts και κάνετε την επιλογή που σας ταιριάζει.

Avgerinos Cosmetics, αρωματικά sticks Hammam:

Cannelle Candle Shop, Amber Tobacco:

Aloe Plus Colors με άρωμα φρεσκάδας:

Nardon Candles, Reed diffuser amber collection:

WAKS Wood & Reed Diffusers:

SHARE