αρωματικά κεριά
Instagram/ @domsli22
ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΕΡΙΑ

Υπέροχα αρωματικά κεριά για να δημιουργήσετε την πιο cozy ατμόσφαιρα στο σπίτι


Οι πιο χαλαρωτικές στιγμές είναι αυτές που περνάμε στο σπίτι μας, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα, με κεριά που χαρίζουν τον ιδανικό φωτισμό και την τέλεια μυρωδιά στον χώρο.

Τις ημέρες των εορτών έχουμε περισσότερο χρόνο για χαλάρωση και ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που δημιουργούμε την πιο ζεστή, ονειρεμένη ατμόσφαιρα. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φωτάκια, οι κόκκινες και οι χρυσές διακοσμητικές πινελιές στο χώρο και φυσικά τα κεριά είναι κάποια από τα βασικά συστατικά που προφέρουν απίστευτη ζεστασιά στο σπίτι.

Τα κεριά είναι όπως τα αρώματα. Στην αγορά υπάρχει τεράστια ποικιλία σε μυρωδιές και κάθε ένας μπορεί να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα, για να δώσει την πιο ζεστή essence στο χώρο του.

Ανακαλύψτε υπέροχες αρωματικές επιλογές σε κεριά και αρώματα στην Jo Malone:

Μία κούπα σοκολάτα, ένα ζεστό τσάι, ένας καφές ή ακόμη και ένα ποτήρι κρασί συνοδεύονται υπέροχα με αναμμένα κεριά στο χώρο και τον εορταστικό στολισμό του σπιτιού.

Επιλέξαμε τα πιο ξεχωριστά αρωματικά κεριά που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά και σας τα προτείνουμε ως δώρο στον εαυτό σας ή ακόμη και Χριστουγέννων, για να τα προσφέρετε σε δικούς σας ανθρώπους. 

Acqua di Parma
H&M, Mahogany No3
Diptyque, Biscuit
Aloe+ Colors, All is Magic
L'Erbolario 3 Rosa

Tip: Το πρώτο κάψιμο θα πρέπει να έχει διάρκεια, για να μπορέσει να καεί ομοιόμορφα το κερί σας.

SHARE