γυναίκα με μπουκέτο λουλούδια
Photo: instagram @anjawk
HERO PRODUCT

Hero product: Η beauty επιλογή του μήνα είναι ένα άρωμα που μυρίζει σαν μπουκέτο λουλουδιών


Τον τελευταίο μήνα, έλαβα αρκετά αρώματα, πολλά από τα οποία μπήκαν στην πρώτη θέση, στο ντουλάπι του μπάνιου μου, καθώς ήταν πραγματικά μοναδικά.

Η τελευταία κίνηση πριν φύγω από το σπίτι, είναι να ψεκάζω το άρωμα μου. Τα μαλλιά μου, το εσωτερικό των καρπών αλλά και των αγκώνων, είναι τα σημεία που επιλέγω για να κάνω τους ψεκασμούς και η αλήθεια είναι ότι το άρωμα μένει αναλλοίωτο για ώρες.

Αν και προτιμώ τα ξυλώδη, ένα floral άρωμα είναι αυτό που μαγνήτισε την προσοχή μου, ενώ έκανε και τους υπόλοιπους γύρω μου να αναρωτιούνται τι άρωμα φοράω.

Ο συνδυασμός μοναδικός, λεβάντα και γεράνι. Οι πουδρέ νότες αναμειγνύονται άψογα με ένα πέπλο από ντελικάτα κίτρινα άνθη, ενώ τον αέρα γεμίζει η μιμόζα και η τουμπερόζα φέρνει διάρκεια και βάθος. 

Μία ήρεμη, καθησυχαστική βάση, τόσο κομψή και σοφιστικέ, με ξύλα κέδρου και ίριδα είναι ίσως ο λόγος που το Highgrove Gardens άρωμα του οίκου Penhaligon’s πραγματικά με μάγεψε.

Έντονο αλλά κομψό. Floral αλλά ξεχωριστό από κάθε άλλο λουλουδένιο άρωμα που έχω μυρίσει - και πραγματικά πιστέψτε με, ως beauty editor έχω δοκιμάσει αρκετά.

Ιδανικό για το καλοκαίρι που θέλουμε ανάλαφρα αλλά γεμάτα αρώματα, αλλά και το χειμώνα που θέλουμε το άρωμα μας να ξεχωρίζει και να δημιουργεί εντύπωση.

Με άλλα λόγια ένα άρωμα για κάθε εποχή, για κάθε γυναίκα, για όλες τις ώρες. Ένα άρωμα που σας προκαλώ να δοκιμάσετε στην επιδερμίδα σας. Να το αφήσετε για ώρες, να βγάλει τα συστατικά του και να ανοίξουν οι νότες του. Δώστε του χρόνο και ύστερα μυρίστε το, να δείτε πόσο μοναδικό είναι στο δικό σας δέρμα.

Το Highgrove Gardens είναι η εντυπωσιακή αρωματική προσθήκη στο δικό μου boudoir και πραγματικά καθημερινά δεν μπορώ να του αντισταθώ.

SHARE