γυναίκα με σανδάλια και φούστα
Φωτογραφία: Getty Images/Ideal image
PEDICURE TIME

Αυτό το χρώμα είναι ιδανικό για πεντικιούρ - Ταιριάζει απόλυτα με αρχαιοελληνικά σανδάλια


Έχουμε ήδη κάνει τις πρώτες μας εμφανίσεις με σανδάλια, κάτι που σημαίνει ότι έχουμε προσέξει ιδιαίτερα το πεντικιούρ μας.

Η περιποίηση των άκρων, δε μένει μόνο στο βάψιμο των νυχιών. Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζουμε τις φτέρνες μας και φυσικά από μόνες μας, σε καθημερινή βάση να τις περιποιούμαστε. Επιπλέον ο καθαρισμός των νυχιών, η αφαίρεση τυχόν παρανυχίδων και η διατήρηση σωστού μήκος είναι κάτι που επιτυγχάνεται με το μανικιούρ και το πεντικιούρ.

Το τελευταίο, αισθητικό κομμάτι είναι το βερνίκι νυχιών.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, το ενδιαφέρον κεντρίζουν οι σκούρες burgundy αποχρώσεις, κυρίως για το πεντικιούρ. Ενώ θα περίμενε κανείς πιο ζωηρά χρώματα, παστέλ αλλά και πιο έντονο, τύπου φλούο, το μπορντώ αλλά και το σκούρο μωβ είναι αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν.

Είναι χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με τη μαυρισμένη επιδερμίδα, ενώ κάνουν τον τέλειο συνδυασμό με αρχαιοελληνικά σανδάλια, σε απόχρωση του μπεζ ή στο πιο σκούρο καφέ, αλλά και στο μαύρο.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε κάποιες από τις πιο αγαπημένες μας σκούρες αποχρώσεις, τις οποίες σας προτείνουμε να επιλέξετε για το επόμενο πεντικιούρ σας. Είναι πραγματικά τρομερά σέξι, ενώ θα δείξουν τα πόδια σας περιποιημένα.

Το κλασικό μπορντώ:

Όσο πιο σκούρο, τόσο πιο σέξι:

To μοντέρνο μωβ:

To all time classic καφέ:

Με μεταλλική διάθεση για τους πιο εναλλακτικούς:

SHARE