Οι σκιές που απογειώνουν το κόκκινο κραγιόν.
Κόκκινο κραγιόν/Photo: Instagram @valerialipovetsky
THE FAV LIPSTICK

Το κραγιόν που ενυδατώνει και δίνει λάμψη και σαγηνευτικό χρώμα -Τοπ επένδυση


Κραγιόν, το προϊόν που θα αγοράσω χωρίς δεύτερη σκέψη, αρκεί να βρεθώ σε ένα κατάστημα ομορφιάς.

Όσα κραγιόν και αν έχουμε, ποτέ δεν είναι αρκετά. Όσες αποχρώσεις και αν έχουμε, όσες διαφορετικές υφές, πάντα υπάρχει ένα νέο προϊόν που αξίζει μία θέση στο νεσεσέρ μας, στο boudoir μας.

Κάθε φορά που δοκιμάζω και εφαρμόζω ένα νέο κραγιόν στα χείλη μου, πάντα ενθουσιάζομαι με κάποιο χαρακτηριστικό. Είτε πρόκειται για την υφή, ιδιαίτερα αν είναι ενυδατικό, είτε για την απόχρωση, ακόμη και αν μιλάμε για κόκκινα, που έχω δεκάδες στο νεσεσέρ μου, πάντα υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που ξεχωρίζω.

Σε αυτό το άρθρο, εστιάζω στο δικό μου αγαπημένο χαρακτηριστικό, την ενυδάτωση

Με τη λάμψη να είναι το βασικό χαρακτηριστικό που αναζητάμε το 2023, σε κάθε κομμάτι του μακιγιάζ, τα ενυδατικά κραγιόν που διαθέτουν αυτή τη χαρακτηριστική λάμψη, αποτελούν must haves για το νεσεσέρ μας.

Υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά και όλες είναι πραγματικά αξιόλογες. Μετά από πολλές δοκιμές και διαβάζοντας review, ξεχώρισα μία.

Αυτό το κραγιόν ενυδατώνει, δίνει λάμψη, ενώ παρότι είναι τρομερά ενυδατικό, το χρώμα του διαρκεί. Σημαντική λεπτομέρεια, το κόστος, ανήκει στην κατηγορία των “value for money” προϊόντων.

Ο λόγος για το L'Oreal Riche Plump and Shine Lipstick

Αν αναζητάτε ένα κραγιόν που θα ενισχύσει τον όγκο των χειλιών σας, η συγκεκριμένη φόρμουλα γεμίζει απαλά τα χείλη ενώ προσφέρει λάμψη και ενυδάτωση. Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε αποχρώσεις, ωστόσο αυτό που σας προτείνω παρακάτω είναι ένα έντονο φούξια- μωβ που θυμίζει το χρώμα της παπαρούνας.

Με ένα πέρασμα, τα χείλη μεταμορφώνονται. Ενυδατώνονται, αποκτούν έντονο χρώμα, το οποίο μένει αναλλοίωτο για ώρες.

SHARE