Ένα προϊόν καθαρισμού που πρέπει να προσθέσετε στο νεσεσέρ σας/Photo:Shutterstock
Γυναίκα καθαρίζει το πρόσωπό της
MICELLAIR WATER

Κάθε 4 δευτερόλεπτα μια γυναίκα αγοράζει αυτό το micellair water με λιγότερα από 5 ευρώ


Πριν από δέκα -μπορεί και πέντε- χρόνια, τα micellair water ήταν άγνωστα στην πλειοψηφία των γυναικών που φροντίζουν σχολαστικά την επιδερμίδα τους. Σήμερα είναι ένα must προϊόν καθαρισμού και υπάρχει σχεδόν σε κάθε γυναικείο νεσεσέρ.

Είναι ένα προϊόν που κάνει τη διαδικασία καθαρισμού του προσώπου ευκολότερη και πιο διεξοδική χάρη στην ικανότητά του να μαγνητίζει τους ρύπους που έχουν συγκεντρωθεί στο δέρμα. Και ενώ στην αγορά υπάρχει τεράστια ποικιλία micellair water -μία βόλτα σε ένα κατάστημα ομορφιάς, σε ένα φαρμακείο, ακόμη και στο σούπερ μάρκετ αρκεί για να το διαπιστώσετε αυτό- υπάρχει ένα συγκεκριμένο το οποίο πωλείται ανά 4 δευτερόλεπτα, παγκοσμίως

Σύμφωνα με μια ετήσια έκθεση πωλήσεων Nielsen τα micellair water, της Garnier φεύγουν από τα ράφια με ρυθμό 15 φιάλες ανά λεπτό. Αυτό σημαίνει 900 μπουκάλια την ώρα, 21.600 μπουκάλια την ημέρα, 151.200 ανά εβδομάδα και σχεδόν 8 εκατομμύρια μπουκάλια κάθε χρόνο, καθιστώντας έτσι απίθανο το συγκεκριμένο προϊόν να μην το έχετε αγοράσει και εσείς τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας.

Garnier Micellair Water

Σε περίπτωση που δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη αυτό το προϊόν, να σας πούμε ότι πρόκειται για ένα νερό ντεμακιγιάζ Micellaire 3 σε 1 για πρόσωπο, μάτια και χείλη. Με μία κίνηση αφαιρεί το μακιγιάζ, απομακρύνει τους ρύπους και καταπραΰνει την επιδερμίδα.

Με άλλα λόγια είναι ένα προϊόν που κάνει τη skincare ρουτίνα ακόμη πιο εύκολη!

Αν λοιπόν δεν το έχετε δοκιμάσει, τότε μάλλον πρέπει να είναι η επόμενη skincare αγορά σας. Μην ξεχνάτε ότι είναι και αρκετά οικονομικό, κοστίζει λιγότερο από 5 ευρώ.

SHARE