Κάια Γκέρμπερ
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
MATTE LIPS

Αυτό τo matte κραγιόν κοστίζει λιγότερο από 10€ -Διαρκεί για ώρες, ενυδατώνει full


Τα matte κραγιόν μπορούν να μείνουν στα χείλη μας για ώρες, όμως δεν είναι όλα τόσο ευχάριστα.

Τυχαίνει τα matte κραγιόν να προκαλούν έντονη ξηρότητα, όση ώρα τα φοράμε. Με αποτέλεσμα το χρώμα να φεύγει από μερικά σημεία, ενώ έχουμε αυτή την ανεπιθύμητη αίσθηση ξηρότητας στα χείλη.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, τα χείλη λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, έχουν ανάγκη από έξτρα ενυδάτωση, είναι σημαντικό λοιπόν να επενδύσουμε σε matte κραγιόν που δεν χειροτερεύουν το αίσθημα ξηρότητας.

Το κραγιόν της Maybelline, “Super Stay”, είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για χρώμα στα χείλη που διαρκεί για ώρες, ενώ αφήνει τα χείλη full ενυδατωμένα.

Πρόκειται για ένα κραγιόν που κυκλοφορεί σε πολλές αποχρώσεις και κοστίζει λιγότερο από 10 ευρώ, έχει όλα όσα χρειαζόμαστε από ένα matte προϊόν χειλιών, όλο το χρόνο.

Το συγκεκριμένο προϊόν πρωταγωνιστεί στα social media, σε instagram και TikTok και διάσημοι influencers αλλά και κορυφαίοι makeup artists δείχνουν έντονα την προτίμησή τους.

Είναι αναμφισβήτητα ένα προϊόν που αξίζει μία θέση στο νεσεσέρ μας. Με μία εφαρμογή τα χείλη έχουν το ιδανικό χρώμα, ενώ μένει αναλλοίωτο για πολλές ώρες!

Extra Tip: Αν μετά από ώρες αισθάνεστε κάπως ξηρά τα χείλη, δοκιμάστε πάνω από οποιοδήποτε matte κραγιόν, να τα ενυδατώσετε με lip balm. Θα αποκτήσουν πιο λαμπερή όψη, θα ενυδατωθούν, ενώ αμέσως θα αισθανθείτε πιο άνετα.

SHARE