Δύο διαφορετικά κραγιόν μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετική απόχρωση
Τι είναι το lipstick blending/ Φωτογραφία: @rosiehw
LIPSTICK BLENDING

Lipstick Blending: Ένα μόνο κραγιόν δεν αρκεί για το τέλειο χρώμα χειλιών


Πόσα κραγιόν έχετε; Όχι, αλήθεια, αν τα μετρήσετε θα δείτε ότι είναι περισσότερα από τον αριθμό που έχετε στο μυαλό σας.

Σαφώς αυτός ο αριθμός διαφέρει από άτομο σε άτομο, ωστόσο δύσκολα μία γυναίκα μένει σε μονό αριθμό κραγιόν, αν συμπεριλάβουμε σε αυτά και τα lip balm.

Ροζ, δαμασκηνί, σκούρα-burgundy, κόκκινα, nude υπάρχει τέτοια ποικιλία σε χρώματα αλλά και σε αποχρώσεις και υφές, που η αναζήτηση του κατάλληλου προϊόντος στα καταστήματα ομορφιάς είναι ατελείωτη.

Makeup artists αναφέρουν πως δύσκολα εφαρμόζουν μόνο ένα κραγιόν σε looks που δημιουργούν, ιδιαίτερα όταν θέλουν ένα τολμηρό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ίδιους, οποιαδήποτε δύο κραγιόν μπορούν να αναμειχθούν και να δημιουργήσουν ένα μαγικό συνδυασμό, τον οποίο δεν μπορούμε καν να φανταστούμε.

Πώς θα αναμείξουμε τα κραγιόν με δεξιοτεχνία, όπως ακριβώς οι makeup artists;

Primer

Είναι σημαντικό τα χείλη να είναι λεία, απαλά, δηλαδή ενυδατωμένα. Η εφαρμογή lip balm λίγες ώρες πριν ή ακόμα και ένα primer χειλιών θα βοηθήσει να έχετε λεία επιφάνεια και τα κραγιόν να εφαρμοστούν σωστά. Με αυτόν τον τρόπο, ξεκινάτε με μια εξαιρετική καθαρή και ενυδατωμένη βάση, οπότε δύσκολα θα πάει κάτι στραβά.

Ξεκινήστε με παρόμοιες αποχρώσεις

Μπορείτε πάντα να ξεκινήσετε συνδυάζοντας δύο κραγιόν από την ίδια οικογένεια χρωμάτων, αλλά με διαφορετικές υφές και εφέ. Συνιστώ να ξεκινήσετε με μια φωτεινή ή βαθιά απόχρωση κραγιόν σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και να εφαρμόσετε στο κέντρο μία πιο ανοιχτή ή λαμπερή απόχρωση.

Τολμήστε το απροσδόκητο

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν δύο ανοιχτές αποχρώσεις κραγιόν πάνε μαζί; Τώρα έχετε την ευκαιρία να μάθετε. Θα μπορούσατε να αναμείξετε ένα πορτοκαλί με ένα ροζ κραγιόν για να δημιουργήσετε ένα όμορφο κοραλί χρώμα ή δοκιμάστε μία nude απόχρωση με ένα pop ροζ για ένα nude-pink, girly, εντυπωσιακό look. Με μερικές ταμποναριστές κινήσεις των δαχτύλων, αφού έχετε εφαρμόσει τα δύο κραγιόν, το blending θα είναι εξαιρετικό. Είναι σημαντικό να είστε τολμηροί με τις αποχρώσεις -ακόμα και αν είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Έτσι θα έχετε τα πιο ιδιαίτερα, ξεχωριστά, εκπληκτικά, νέα χρώματα.

Κάντε ένα δοκιμαστικό

Αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα μπορείτε να κάνετε το mix σε μία άλλη επιφάνεια. Μάλιστα, ο πιο εύκολος τρόπος, εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς μπορεί να βγει το χρώμα, είναι να δοκιμάσετε να κάνετε το blending πρώτα στο χέρι σας.

Τα ombre lips είναι η πιο διαδεμόνη πρόταση για ανάμειξη δύο ή περισσότερων αποχρώσεων. Στο tutorial που ακολουθεί, η Nadin Amiyah δείχνει πώς με τρία κραγιόν διαφορετικών αποχρώσεων μπορούμε να έχουμε τα πιο εντυπωσιακά, sexy, ombre lips:

Η δική μας πρόταση: Δοκιμάστε να αναμείξετε ένα απαλό nude, όπως το NARS, Boukhara, Mauve Nude Pink με ένα απαλό ροζ, όπως το YSL, Rouge Volupté Shine Lipstick στην απόχρωση 13 Pink In Paris για ένα εντυπωσιακό απαλό nude pink. Η τέλεια απόχρωση για το καλοκαίρι που η επιδερμίδα είναι bronze.

NARS, BOUKHARA, Mauve Nude Pink
YSL, Rouge Volupté Shine Lipstick, 13 Pink In Paris
SHARE