στιλάτη γυναίκα στην εβδομάδα μόδας
Φωτογραφία: Shutterstock
CHECKED MANICURE

Η νέα τάση στο μανικιούρ είναι fun και παιχνιδιάρικη


Ανανεώνουμε τόσο συχνά το μανικιούρ μας, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, που θέλουμε συνεχώς να βλέπουμε νέες προτάσεις.

Το instagram αναμφισβήτητα μας γεμίζει με ιδέες για outfits, hairstyles αλλά και mani pedi ιδέες. Συγκεκριμένα, ο λογαριασμός της Chanel Nail Artist, Betina R. Goldstein ανανεώνεται συνεχώς με πρωτότυπες ιδέες, που ικανοποιούν ακόμα και την πιο απαιτητική beauty addict.

Για όσες λατρεύουν το φυσικό μανικιούρ και τις απαλές αποχρώσεις, για όσες αγαπούν τα σκούρα χρώματα, αλλά και εκείνες που προτιμούν σχέδια ή προσθέτουν διάφορα extras για να είναι ιδιαίτερο, η Betina R. Goldstein καλύπτει όλα τα στιλ.

Μία από τις τελευταίες της προτάσεις είναι το γεωμετρικό μανικιούρ, σε στιλ σκακιέρας, το οποίο η ίδια προτείνει να γίνει σε έντονες, ροδαλές αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου.

Μία πρόταση άκρως καλοκαιρινή, η οποία ταιριάζει ιδιαίτερα με τη μαυρισμένη επιδερμίδα και είναι μοντέρνα και πρωτότυπη. Σαφώς θα χρειαστεί να περάσετε αρκετή ώρα στο nail salon, για να μπορέσει ο/η nail artist να δημιουργήσει το ιδιαίτερο σχέδιο.

Μην ξεχνάτε, όμως, ότι στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμα nail stickers, τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε και να ενισχύσετε με nail coat, για να έχει διάρκεια το μανικιούρ σας.

Αν σας αρέσει η πρόταση που ακολουθεί, σώστε τη (ή κάντε ένα screenshoot, αν δεν έχετε λογαριασμό στο Instagram) και επιλέξτε το συγκεκριμένο colourful, checked mani ως το επόμενο σχέδιο στα νύχια σας. Θα προσεγγίσει τα βλέμματα όλων.

Για όσες πιστεύουν ότι δεν τους ταιριάζει ένα τόσο πολύπλοκο σχέδιο -ή απλά δε θέλουν να ξοδέψουν πολλές ώρες στο nail salon- προτείνω ένα colourful combo, με διαφορετικές αποχρώσεις σε κάθε νύχι:

Σε μεταλλικές, απαλές αποχρώσεις.

Αποχρώσεις του καφέ και του πορτοκαλί:

SHARE