γυναίκα με παλτό και σακάκι
Φωτογραφία: Splash /Ideal Image
CONCEALER

Τα κορυφαία concealer για γυναίκες άνω των 50 -Στρώνουν υπέροχα και ενυδατώνουν


Το concealer αποτελεί ένα από τα βασικά προϊόντα μακιγιάζ, που αφορούν το κομμάτι της βάσης. 

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν επιλέξει να μην εφαρμόζουν σε καθημερινή βάση foundation και να καλύπτουν απλά τυχόν ατέλειες και μαύρους κύκλους με concealer. Με άλλα λόγια, για πολλούς είναι ίσως το μόνο προϊόν που χρησιμοποιούν ως βάση.

Καθώς μεγαλώνουμε, οι ρυτίδες είναι κάτι αναπόφευκτο.

Μάλιστα πολλοί αναφέρουν ότι οι ρυτίδες των ματιών, το γνωστό σε όλους μας σημείο που ονομάζεται “πόδι χήνας”, έχει να κάνει με τις εκφράσεις μας και κυρίως με το γέλιο. Όσο περισσότερο έχουμε γελάσει στη ζωή μας και έχουμε κάνει το χαρακτηριστικό ανασήκωμα των χειλιών, τόσο πιο έντονες έχουν γίνει οι ρυτίδες των ματιών.

Μετά τα 50, οι περισσότερες γυναίκες στοχεύουν στην ομοιόμορφη υφή της επιδερμίδας. Και αυτό αναζητούν και από το concealer τους. Θέλουν ουσιαστικά ένα ενυδατικό προϊόν που θα δώσει ομοιόμορφο χρώμα αλλά και υφή στην επιδερμίδα.

Το πιο βασικό μυστικό που πρέπει να τονίσουμε, είναι ότι το concealer που εφαρμόζουμε στα μάτια πρέπει να είναι ελάχιστο και συγκεκριμένα μικρότερο από το μέγεθος φακής για κάθε μάτι. Δουλεύουμε το προϊόν καλά, να ενσωματωθεί στην επιδερμίδα και να βγάλει τις χρωστικές του και αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλέον.

Με focus στην ενυδάτωση και λείανση της επιδερμίδας, στο κολάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε αγαπημένα concealer. Concealer που στρώνουν υπέροχα, ενυδατώνουν, καλύπτουν, ενώ δε σπάνε ακόμα και μετά από ώρες.

La Prairie, Skin Caviar
YSL, Touche Eclat
Dior, Forever Skin Correct
Laura Mercier
NYX, Bare with Me
SHARE