Προσοχή στο makeup που θα δημιουργήσετε.
Γυναίκα με φυσικό μακιγιάζ/Photo:Shutterstock
CONCEALER MADNESS

To concealer που μπορεί να καλύψει ακόμα και τους πιο έντονους μαύρους κύκλους αλλά και το πιο επίμονο σπυράκι -Και όμως υπάρχει!


Ως άτομο με επίμονους μαύρους κύκλους από τα χρόνια της εφηβείας μου, το concealer έχει καταφέρει να γίνει το MVP της ρουτίνας του μακιγιάζ μου, παραγκονίζοντας κατά κάποιο τρόπο το κόκκινο κραγιόν και τη μάσκαρα - αν και πιστέψτε με έχω μεγάλη αγάπη και για αυτά τα δύο προϊόντα. 

Πραγματικά, δεν πάω πουθενά χωρίς concealer μου και το εννοώ. Δεν θα φύγω από το σπίτι χωρίς να καλύψω έστω και ελάχιστα τους μαύρους κύκλους, δεδομένου ότι κάθε μέρα σχεδόν είμαι άυπνη, αφού τη ζωή μου ορίζουν τρία υπέροχα παιδάκια που έχω, τα οποία είναι σε προσχολική ηλικία. 

Αυτό σημαίνει ότι έχω σχηματίσει άποψη για τα καλά concealer της αγοράς και γνωρίζω τι πρέπει να μου δώσει ένα υψηλής ποιότητας προϊόν. 

Αν πρέπει να ξεχωρίσω ένα προϊόν που πραγματικά μπορεί να ανταποκριθεί στις μεγάλες μου ελπίδες, το SurrealSkin Awakening Concealer του brand Makeup by Mario, είναι αυτό που θα προτείνω.

Με μία μικρή έρευνα θα σας πω ότι το συγκεκριμένο προϊόν, έχει τις καλύτερες κριτικές, για άτομα που υποφέρουν από ακμή και έχουν έντονα σημάδια. Από προσωπική μου άποψη, ως ένας άτομο που υποφέρω από μαύρους κύκλους, τους οποίους δε θέλω άλλο να τους βλέπω στον καθρέφτη μου, θα πρέπει να σας πω ότι συμφωνώ απόλυτα, στο ότι το συγκεκριμένο concealer ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις που έχουμε.

Για τους περισσότερους λάτρεις του μακιγιάζ, το concealer είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται περισσότερο για να σμιλέψει και να φωτίσει παρά για να καλύψει. Συνήθως, οποιαδήποτε φόρμουλα με λαμπερό ή ενυδατικό φινίρισμα είναι μια απαγορευμένη κάλυψη για μένα, καθώς όχι απλά δεν κρύβει τους μαύρους κύκλους, αλλά κάνει πιο έντονο το αποτέλεσμα. Αυτό όμως δε συμβαίνει με το concealer του  Makeup by Mario.

Το SurrealSkin Awakening Concealer μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από τα μάτια, ως highlight ή για να καλύψει τα σκοτεινά σημεία και τις κηλίδες. Η μάρκα συνιστά την εφαρμογή απευθείας στο δέρμα και την ανάμειξη με ένα μικρό, κεκλιμένο πινέλο Concealer - κάτι που σε προσωπικό επίπεδο ακολούθησα πιστά, καθώς η σωστή εφαρμογή είναι το παν.

Τα αποτελέσματα: Κάλυψη που μοιάζει και νιώθεις σαν να είναι το δέρμα σου

Λατρεύω πολύ τη ρευστότητα των προϊόντων δέρματος Makeup by Mario και αυτό το concealer είναι εξαιρετικά εύκολο να φορεθεί μόνο του ή να αναμειχθεί με άλλα μακιγιάζ. Ακόμα και με μερικές στρώσεις παραπάνω, το προϊόν δεν είναι βαρύ στο δέρμα, ενώ το αποτέλεσμα είναι τρομερά φυσικό. 

Θα πρέπει ακόμη να προσθέσω ότι το αγαπημένο μου πράγμα για το SurrealSkin Awakening Concealer, ωστόσο, είναι το απλικατέρ. Το applicator doefoot είναι λεπτό και επίμηκες με τέτοιο τρόπο που σε κάνει να νιώθεις σαν ζωγράφος που βάζεις χρώμα σε έναν καμβά… προσωπικά τον καμβά των μαύρων κύκλων μου. Μου επιτρέπει να καλύπτω εύκολα μεγαλύτερες επιφάνειες αποχρωματισμού σε λίγα δευτερόλεπτα - κλειδί όταν έχεις ένα μικρό παιδί να χτυπά την πόρτα του μπάνιου - αλλά και να εντοπίσω μικρά σημεία που χρειάζονται διόρθωση.

Από εμένα παίρνει 10 στα 10 και είμαι σίγουρη ότι αν το δοκιμάσετε θα έχετε παρόμοια άποψη!

SHARE